Ο Βαλάντης ξεκαθαρίζει τις δηλώσεις του για τους τραγουδιστές άνω των 50…

Τι είπε για τον Γιάννη Πάριο;

Ο Βαλάντης βρέθηκε σήμερα στο «MEGA με ΜΙΑ» και αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν σχετικά με την ηλικία που θα πρέπει να αποχωρούν οι τραγουδιστές από το τραγούδι, αλλά και στα σχόλια του για τον Γιάννη Πάριο.

«Η ερώτηση για μένα ήταν πότε «φαντάζεσαι τον εαυτό σου να τελειώνει». Και είπα ότι στα 50 μου χρόνια νομίζω ότι πρέπει να αποχωρίσω από το τραγούδι. Η επόμενη ερώτηση ήταν δηλαδή όσοι είναι 50 και πάνω πρέπει να φύγουν και λέω «ναι, ίσως, όσοι έχουν μία βιολογική φθορά, επειδή κουράστηκαν χρόνια».

Είναι βιολογική ηλικία. Οι χορδές είναι όργανο. Για όλους. Και αναλόγως τη χρήση βέβαια. Και στην ουσία για τον Γιάννη Πάριο που είπα, τον οποίο τον θεωρώ τον μεγαλύτερο τραγουδιστή στην Ελλάδα, ότι κάποια στιγμή από την πολύ χρήση φθείρεται. Και είπα απλά ότι δε χρειάζεται να τραγουδάει στα μπουζούκια. Δηλαδή σε χώρους που προσπαθεί να δείξει ακόμα πόσο ωραίος είναι.

Υπάρχουν καλλιτέχνες που ακόμα είναι πολύ καλοί όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Σταμάτης ο Γονίδης, ο Βασίλης Καρράς»