«Ο Τζώνη Καλημέρης δεν πέταξε και από τη χαρά του όταν έμαθε ότι με θέλουν στο Πρωινό»

Τ΄ζωνη Καλημέρης

«Αν ήταν δική του ευθύνη το να πάω προφανώς και δεν θα πήγαινα».

Με αφορμή τα όσα είπε για το Πρωινό, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε και για τον πρώην διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος δεν ήταν θετικός για την παρουσία του στο Πρωινό.

«Αν κάποιο πρόβλημα μπορεί να είχα εγώ στον ΑΝΤ1, ή από κάποιον, που το έμαθα ένα ενάμιση μήνα πριν ήταν ότι δεν ήμουν και το αγαπημένο παιδί του πρώην διευθυντή προγράμματος του κυρίου Καλημέρη. Κι έμαθα ότι πραγματικά δεν πέταξε και από τη χαρά του όταν έμαθε ότι με θέλουν στο Πρωινό. Αν ήταν δική του ευθύνη το να πάω στο Πρωινό προφανώς και δεν θα πήγαινα. Και ίσως ήταν και ο λόγος που δεν είχα πολύ προβολή στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, στα περιοδικά του ΑΝΤ1, γενικότερα στον όμιλο, σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά, όσο ήταν ο κ. Καλημέρης» ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος επισήμανε πως θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Γιάννη Λάτσιο…

«Από την άλλη πράγματι το ότι δεν έχω συνεργαστεί με τον Γιάννη Λάτσιο είναι κάτι που με τρώει. Γιατί είναι ένας άνθρωπος που είναι τελείως διαφορετικός στον τρόπο που κάνει τηλεόραση από τον Τζώνη Καλημέρη. Είναι ένας άνθρωπος που θα σου πει τη γνώμη του για έναν καλεσμένο. Οπότε πράγματι θα ήθελα να συνεργαστώ με ένα άνθρωπο που ξέρει τηλεόραση».

Ξέσπασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Εγώ δεν είμαι ο βαστάζος του Γιώργου Λιάγκα. Αν η Φαίη Σκορδά θεωρούσε ότι…»