Ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε πρώτος από το Dancing With The Stars!

Δείτε όλα όσα έγιναν στο δεύτερο live του show χορού του ΑΝΤ1!

Δεκαπέντε λεπτά μετά τη μία, μετά από τέσσερις και πλέον ώρες χορευτικού μαραθωνίου, η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε ότι ο Τριαντάφυλλος είναι ο πρώτος που αποχωρεί από το Dancing With The Stars 5. Ο τραγουδιστής δεν έπεισε κοινό και επιτροπή κι έμεινε εκτός παιχνιδιού στο 2ο live, πριν καλά καλά προλάβει να δείξει τι μπορεί να κάνει πάνω στο παρκέ.

 

00:10 Η Θάλεια Προκοπίου ολοκληρώνει τη χορογραφία της βάζοντας στο τσεπάκι της μόνο θετικά σχόλια και 29 βαθμούς.

 

23:58 Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αφήνει καλύτερες εντυπώσεις στους κριτές, συγκριτικά με την εμφάνιση της πρεμιέρας και παίρνει 27 βαθμούς.

 

23:47 Το βιενέζικο βαλς της Νίκης Κάρτσωνα απέσπασε 29 βαθμούς από την κριτική επιτροπή που την αντάμειψε για την πρόοδο της μιας και έμεινε ικανοποιημένη από την χορογραφία της παρουσιάστριας.

 

23:36 Η Μορφούλα Ντώνα πραγματοποιεί μια εξαιρετική εμφάνιση που εντυπωσιάζει τους κριτές και σκαρφαλώνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς.


23:15
Ο Τριαντάφυλλος δεν κατόρθωσε να αποσπάσει περισσότερους απο 22 βαθμούς από την κριτική επιτροπή…

 

23:03 Η Μαρία Ηλιάκη παίρνει καλά σχόλια από την επιτροπή και μια μέτρια βαθμολογία που μεταφράζεται σε 24 βαθμούς.

22:40 Ο Φάνης Λαμπρόπουλος κάνει ότι μπορεί με τους κριτές να το διασκεδάζουν δίχως όμως να χαρίζονται. Οι βαθμοί του Φάνη δεν ξεπερνούν τους 23.


22:30
Το jive του Θάνου Πετρέλη και της Κλώντια Άννα απέσπασμε μόλις 27 βαθμούς από την κριτική επιτροπή.

 

22:18 Μια εκπληκτική χορογραφία παρουσιάζει η Ειρήνη Παπαδοπούλου που αρέσει αρκετά στους κριτές. Οι βαθμοί της… 31.

 

21:56 Η Νικολέττα Καρρά και ο Θοδωρής Παναγάκος χορεύουν ένα ατμοσφαιρικό αργεντίνικο τάνγκο και μαγεύουν τους πάντες. Οι κριτές ενθουσιάζονται και την επιβραβεύουν με

 

21:46 Ο Χρήστος Σπανός πραγματοποιεί μια αξιόλογη εμφάνιση που όμως τελειώνει με μία πτώση. Η κριτική επιτροπή του χαρίζει 26 βαθμούς.


21:34
Ο Θανάσης Βισκαδουράκης κάνει προσπάθειες να πείσει τους κριτές με foxtrot. Αν και αποσπάσπα πιο θετικά σχόλια από την προηγούμενη φορά, η βαθμοί του δεν ξεπερνούν τους 21.

 

21:22 Η Ελισάβετ Σπανού ανοίγει το διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς με cha cha cha. Η τραγουδίστρια εισπράττει καλά και κακά σχόλια. Οι βαθμοί περιορίζονται στους 25.

 

21:00 Η sexy Δούκισσα Νομικού με ένα κοντό μαύρο φόρεμα καλωσόρισε κοινό κι επιτροπή κι έστρεψε πάνω της όλα τα βλέμματα δικαιολογημένα.

Από τις εμφανίσεις της κριτικής επιτροπής που ξεχωρίζουν απόψε είναι αυτή της Κάτιας Δανδουλάκη…

…και βέβαια του Λάκη Γαβαλά…

To Dancing With The Stars 5 μετά από τη λαμπερή πρεμιέρα του, επιστρέφει με τους star να δοκιμάζονται σε νέους χορούς που απόψε θα κρίνουν και την πρώτη αποχώρηση.

Ποιοι θα μας εντυπωσιάσουν με τις φιγούρες τους; Πόσο εύκολες ή δύσκολες θα είναι οι αποφάσεις της κριτικής επιτροπής στην βαθμολογία;

Η Δούκισσα Νομικού θα υποδεχτεί τους τηλεθεατές στο 2o live του DWTS και Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας, Γιάννης Λάτσιος, Κάτια Δανδουλάκη και Λάκης Γαβαλάς θα κρίνουν την αποψινή προσπάθεια των διαγωνιζομένων.

Επιμέλεια:
Γιώργος Σκρομπόλας
Λία Παππά

Δείτε όλα τα νέα για το Dancing With the Stars εδώ!