Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για τη διαδικτυακή «επίθεση» που δέχτηκε

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

Γιατί του "επιτέθηκαν" οι ακόλουθοί του στο Instagram;

Μία ανάρτηση που έκανε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στο Instagram σχετικά με τον παραγωγό του Hollywood, Harvey Weinstein, ο οποίος κατηγορείται από πολλές ηθοποιούς για σεξουαλική παρενόχληση, προκάλεσε αρνητικά σχόλια από κάποιους ηλεκτρονικούς του ακολούθους. Η ανάρτησή του ήταν η εξής:

[dfp_ads id=236982]

«Τσουνάμι κατηγοριών γυναικών εναντίον του uber παραγωγού Γουάινσταιν., αλλιώς Χάρβεϊ του Ψαλιδοχέρη. Τις παρενόχλησε, τις προσέβαλε, πρότεινε μασάζ και σεξ όποτε μπορούσε- γιατί μπορούσε. Συγγνώμη αλλά όχι σε όλες και όχι για όλα, απαντά ο παραγωγός του Ερωτευμένου Σέξπιρ. Αν είναι δυνατόν, ακόμη και η Γκουίνεθ Πάλτροου που την έχτισε κανονικά προς τη φήμη τα χρήματα και το όσκαρ της, έχει κάτι κακό να θυμηθεί. Ενώ στα 90σ το τοπίο ήταν θολό, όπως εκτίθεται γλαφυρά και στις Αποκαλύψεις με τον Μάιλς Ντάγκλας και τη Ντέμι Μουρ ως δόλωμα, τώρα η διεκδίκηση γίνεται συνολική επι των δικαιωμάτων και της ισότητας . Πιέζουν και καταγγέλλουν όλες εν χορώ στο Χόλιγουντ. Και αναδρομικά».

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Ελένη, δήλωσε τα εξής: «Αυτός ο άνθρωπος ακόμα δεν έχει υπερασπιστεί τον εαυτό του, δεν έχει γίνει ακόμα δίκη, έχουν γίνει καταγγελίες. Είναι τελείως απαράδεκτο οποιοσδήποτε εργοδότης να εκμεταλλεύεται κορίτσι ή άνδρα όταν έχει αυτός την εξουσία και άλλος δεν την έχει. Αυτό είναι απόλυτα σίγουρο και μη διαπραγματεύσιμο».