Ο Θέμης Μάλλης απάντησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη: «Υπάρχει και το σχόλιο της γαλότσας»

Θέμης Μάλλης

Σκληρή απάντηση του αρχισυντάκτη της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω" στον δημοσιογράφο του "Πρωινό".

Σε κόντρα μεταξύ του Θέμη Μάλλη και του Στέφανου Κωνσταντινίδη εξελίχθηκε ο εκνευρισμός της Κατερίνας Λέχου μπροστά στις κάμερες, από ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη μητρότητα.

Σε πολύ δύσκολη θέση η Κατερίνα Λέχου! Η ερώτηση που δεν έπρεπε να της κάνουν…

Η δημοσιογράφος που έκανε την ερώτηση ήταν από την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω. Το σχετικό απόσπασμα έπαιξε στο Πρωινό και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίασε ότι πρόκειται για «δημοσιογραφία της γαλότσας». Το πρωί της Πέμπτης, λοιπόν, ο Θέμης Μάλλης απάντησε ανάλογα:

[dfp_ads id=236982]

«Σχολιάστηκε από την παρέα του Πρωινό στον ΑΝΤ1 το γεγονός ότι η Φαίη Τσουράκη, η πολύ καλή δική μας συνάδελφος, ρώτησε την κ. Κατερίνα Λέχου για το αν θα υιοθετούσε η ίδια και για να είμαι ακριβής πως βλέπει τις περιπτώσεις υιοθεσίας. Αυτή την ερώτηση η Φαίη δεν την έκανε τυχαία στην κ. Λέχου, γιατί η κ. Λέχου ήταν σε εκδήλωση με κεντρικό περιεχόμενο τα παιδιά και τη μητρότητα. Από μία παρεξήγηση η κ. Λέχου κατάλαβε ότι την ρωτούσαν γιατί η ίδια δεν έχει αποκτήσει παιδί ή αν θέλει η ίδια να αποκτήσει παιδί και απάντησε με έναν τρόπο λίγο τσαντισμένο. Αυτό το απόσπασμα σχολιάστηκε από τον πολύ καλό συνάδελφο και φίλο μου, Στέφανο Κωνσταντινίδη, ως δημοσιογραφία της γαλότσας. Επειδή πέρα από τη δημοσιογραφία της γαλότσας υπάρχει και το σχόλιο της γαλότσας, καλό θα είναι πρώτα να γνωρίζουμε για ποιο λόγο ο celebrity βρίσκεται σε μία εκδήλωση. Η κ. Λέχου ήταν γι’ αυτό εκεί, για τη μητρότητα και τα παιδιά και γι’ αυτό ρωτήθηκε. Όλο αυτό έγινε μια παρεξήγηση για να καταλήξουμε σε ένα σχόλιο της γαλότσας που καλό θα είναι να μην το κάνουμε».