Ο Θάνος Πετρέλης αποχώρησε από το Dancing with the Stars!

Δείτε όλα όσα έγιναν στο 8ο live του Dancing With The Stars!

Ο Θάνος Πετρέλης ήταν αυτός που αποχώρησε από το Dancing With The Stars. Μετά από μία εβδομάδα που δεν έφυγε κανείς, αυτή τη φορά, η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ότι τα ζευγάρια που συνεχίζουν είναι πλέον μόνο οκτώ. Ο τραγουδιστής έμεινε τελευταίος μαζί με τον Φάνη Λαμπρόπουλο. Αν και για πολλούς ήταν έκπληξη το αποτέλεσμα, φαίνεται πως το fan club του Φάνη είναι μεγάλο και τον κράτησε στο παιχνίδι.
 

//www.youtube.com/embed/6f_6R8i1NZU

Νωρίτερα…

23:40 Η Φαίη Σκορδά ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του Dancing With The Stars! Σε μια σύνθετη χορογραφία που έχει επιμεληθεί η Γκαλένα Βελίκοβα, η Φαίη εντυπωσιάζει με την κίνησή της και ενθουσιάζει τόσο το κοινό όσο και τους κριτές που το απόλαυσαν!

//www.youtube.com/embed/K6Lr4hDXv2Q


23:04
Η Μορφούλα Ντώνα δεν έχει κανένα άγχος απόψε, καθώς λόγω της ασυλίας που κέρδισε στο προηγούμενο live εξαιρείται της διαδικασίας αποχώρησης. Παρ’ όλα αυτά, η χορογραφίας της είναι για μια ακόμα φορά εξαιρετική!

//www.youtube.com/embed/b1dm58qsuDc

Ο βαθμολογικός πίνακας όπως διαμορφώθηκε από την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας του κοινού.



23:04
Ο θεοχάρης Ιωαννίδης κλείνει το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς, όχι όπως περίμενε. Κάποια λάθη του ηθοποιού στη χορογραφία τον αφήνουν στους 35 βαθμούς.


//www.youtube.com/embed/VXw5JadBZlk


22:52
Ώρα για τον Φάνη Λαμπρόπουλο να …πετάξει με τον χορό του στην πίστα του show. Απογοήτευση από την χαμηλή βαθμολογία της επιτροπής που περιορίζεται στους 27 βαθμούς.

//www.youtube.com/embed/aZl-xiRqkcI

22:31 Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανεβαίνει στη σκηνή του Dancing With The Stars και με την πολύ καλή χορογραφία της καταφέρνει να συγκεντρώσει 42 βαθμούς.

//www.youtube.com/embed/uHpAZsVmuJw

22:06 Η Μαρία Ηλιάκη χορεύει αργεντίνικο τάνγκο, όμως, σύμφωνα με τους κριτές κάτι έλειπε. Λείπουν και οι βαθμοί που θα ήθελε η Μαρία για μια υψηλότερη θέση στον πίνακα. Μόνο 33 βαθμοί.

//www.youtube.com/embed/aoITMh97XlQ


21:55
Ο Θάνος Πετρέλης δεν συγκινεί την κριτική επιτροπή και οι βαθμολογία σίγουρα δεν συγκίνησε και τον ίδιο καθώς δεν ξεπέρασε το 36.

//www.youtube.com/embed/wBkXZnBAqpM


21:35
Η Νικολέτα Καρρά μετά από μια εκπληκτική χορογραφία εισπράττει τα καλύτερα σχόλια των κριτών και 44 βαθμούς.

//www.youtube.com/embed/30Pen3wYODc


21:25
Η Νίκη Κάρτσωνα χορεύει πάσο ντόμπλε. Τα σχόλια της επιτροπής δεν είναι και τα καλύτερα και οι βαθμοί της δεν ξεπερνούν τους 36.

//www.youtube.com/embed/lDzbwmET9Kc


21:15
Ο Χρήστος Σπανός ανοίγει το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς με μια εμφάνιζει που ενθουσιάζει τους κριτές -εκτός από τον Αλέξη Κωστάλα- που του χαρίζουν 44 βαθμούς!

//www.youtube.com/embed/6eJ1-CVEaAc


21:03
Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μας έβαλε το show στην έναρξή του. Οι καλικάντζαροι μοίρασαν παγωτά κι εμείς μείναμε …παγωτό όταν κατέβηκε η Δούκισσα Νομικού από τη σκάλα με μια ροζ διάφανη τουαλέτα!

Ένα ιδιαίτερο Live ήταν το 7ο για το «Dancing With The Stars», αφού οι διαγωνιζόμενοι χόρεψαν το τραγούδι της ζωής του και μάλιστα… δεν έφυγε κανείς! Έρχονται βλέπετε Χριστούγεννα και τα αστέρια μας πήραν το δώρο τους λίγο νωρίτερα! Στην αρχή του Live, η Δούκισσα ανακοίνωσε στα ζευγάρια ότι στο τέλος της βραδιάς δεν θα υπάρξει αποχώρηση! Και όχι μόνο αυτό, αφού για πρώτη φορά φέτος, ο νικητής της βραδιάς, δηλαδή αυτός που θα συγκέντρωνε το υψηλότερο σύνολο βαθμολογίας και ψηφοφορίας, θα κέρδιζε ασυλία, δηλαδή τη δυνατότητα να εξαιρεθεί από την επόμενη διαδικασία αποχώρησης και να χορεύει… σχεδόν μέχρι τα Χριστούγεννα!

Οι συγκινητικές και πολύ προσωπικές ιστορίες των διαγωνιζομένων συνεπήραν την Δούκισσα αλλά και τους κριτές, αφού η βαθμολογία τους ήταν καλύτερη από κάθε άλλη φορά! Είδαμε μέχρι και το πολυπόθητο 10άρι από τον κύριο Λάτσιο στην Μορφούλα και στον Ρίχαρντ, οι οποίοι αναδείχθηκαν και νικητές της ασυλίας! Αυτό σημαίνει ότι, η Μορφούλα και ο Ρίχαρντ εξαιρέθηκαν από τη διαδικασία αποχώρησης στο 8ο live. Έκπληξη της βραδιάς… η Φαίη Σκορδά που χορεύει για πρώτη φορά στη σκηνή του DWTS!

Επιμέλεια: Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε όλα τα νέα για το DWTS 5 εδώ!