«Ο σταθμός δεν είναι ίδρυμα, αποφάσισε όλοι μαζί έξω»

«Δεν γινόταν να αφήσω τρεις ανρθώπους πρωτοχρονιάτικα χωρίς δουλειά.»

Στο περιοδικό YOU και την Αρετή Σιδερη μίλησε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη και μίλησε για το πως αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 το 2008 και αποκάλυψε πως θα ανέβει και στο θεατρικό σανίδι.

«Πριν από το «Ε» απείχες από την τηλεόραση…

Έφυγα περίεργα από τον ΑΝΤ1 το 2008. Μου είχε ζητηθεί να διώξω κόσμο από την ομάδα για να κατεβάσω το κόστος της παραγωγής. Τότε είχε πει «ή όλοι μαζί μέσα ή όλοι μαζί έξω». Δεν γινόταν να αφήσω τρεις ανθρώπους πρωτοχρονιάτικα χωρίς δουλειά. Ο σταθμός που δεν είναι ίδρυμα, αποφάσισε «όλοι μαζί έξω».

Πως τα έβγαλες πέρα όταν βρέθηκες εκτός χώρου;

Είχα καλό μισθό στον ΑΝΤ1, αλλά ήμουν η Ντάλια από το «Παρά Πέντε» δηλαδή αν είχα θα έδινα για να βοηθήσω να περνάνε κι άλλοι καλά μαζί με εμένα. Μπορεί ο σύζυγος μου να με στηρίζει αλλά μου έλειψε η δουλειά γιατί έχω μάθει να έχω το δικό μου πορτοφόλι.

Πως τα πας με τον χρόνο; Έχεις σκεφτεί να επισκεφθείς πλαστικό χειρούργο;

Ανήκω στην κατηγορία «γκόμενα γαρίδα». Αν της κόψεις το κεφάλι, το υπόλοιπο το τρως! Το σώμα το γυμνάζω, αλλά για το πρόσωπο δεν έχω κάνει τίποτα. Και αν αποφασίσω να κάνω κάτι, θα είναι botox που το έχουν δοκιμάσει χιλιάδες γυναίκες και θα βγω να το πω κιόλας! Τις πλαστικές τις ψιλοφοβάμαι…

Διαβάστε ακόμα:

Ο Φώτης ζήτησε από την Ντέσσυ Κουβελογιάννη να παίξει γυμνή σε ριάλιτι!