Ο Σωτήρης Κοντιζάς απαντά στον Πάνο Ιωαννίδη: «Βάζω τα πράγματα στη θέση τους»

Σωτήρης Κοντιζάς

"Τον πήραμε και την τελευταία φορά και δεν ήρθε..."

Πριν από μερικές μέρες, όταν ο Πάνος Ιωαννίδης βρέθηκε Στη Φωλιά των Κου Κου, έκανε τα παράπονα του για τους συναδέλφους του -Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος- στο MasterChef και τις εξόδους τους που δεν τον συμπεριλαμβάνουν.

[dfp_ads id=236982]

«Ο Λεωνίδας και ο Σωτήρης βγαίνουν. Εμένα δεν με καλούν. Κάποιες φορές με καλούν. Μου λένε έλα ψηλέ είμαστε εκεί. Για ποτά πηγαίνουν και καμιά φορά με φωνάζουν και καμιά φορά δεν με φωνάζουν. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Είμαι πολύ σοβαρός μάλλον για αυτούς. Είναι πλακατζήδες αυτοί. Εγώ δεν κάνω τόσο πολύ χιούμορ, είμαι λίγο πιο μουντρούχος, το δέχομαι», είπε τότε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε με τη σειρά του Στη φωλιά των Κου Κου και όταν ρωτήθηκε σχετικά απάντησε τα εξής: «Λοιπόν, βάζω τα πράγματα στη θέση τους. Τον Πάνο τον παίρνουμε κάθε φορά τηλέφωνο, είναι απασχολημένος ή η γραμμή του μιλάει. Τον πήραμε και την τελευταία φορά και δεν ήρθε. Αφού εμείς οι δύο είμαστε κοντά, δουλεύουμε και έχουμε ένα κενό, ένα διάλειμμα, βρισκόμαστε τώρα, έχουμε 45 λεπτά. Στέλνουμε ένα μήνυμα: Μπορείς; Μπορώ. Πάμε»!

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef εδώ…