Ο Σάκης Ρουβάς στο «Traction»

Συνάντηση πολλών αστέρων στο νέο επεισόδιο του Traction!

Τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, τον Σάκη Ρουβά, λίγο πριν αναλάβει το “τιμόνι” του “The XFactor”, υποδέχεται ο Κώστας Στεφανής, στο «Traction» την Κυριακή 24 Απριλίου στις 14:20, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Καλεσμένος του Κώστα Στεφανή ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, που μυήθηκε στα μυστικά της Mercedes AMG GT S. Δείτε τον Σάκη, πίσω από το τιμόνι να αποδεικνύει ότι εκτός από κορυφαίος καλλιτέχνης είναι και σπουδαίος οδηγός. Κατάφερε με μαεστρία όχι μόνο να οδηγήσει αλλά και να δαμάσει τα 510 καθαρόαιμα άλογα της GTS. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο ασφαλές περιβάλλον του Αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων όπου ο Σάκης μας μίλησε για τη σημασία της οδικής ασφάλειας στην καθημερινότητά μας. Μια εκθαμβωτική εμφάνιση, εντελώς διαφορετική από αυτές που μας είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα!

Tα θέματα της εκπομπής:

Nissan Navara
Η άνοιξη έφτασε και ο Θωμάς με την Ινώ αισθάνονται πολύ δραστήριοι. Έτσι ανακαλύπτουν τις δυνατότητες του νέου Nissan Navara, το οποίο αποδεικνύει πως τα οχήματα τύπου Pick Up δεν απευθύνονται πια μόνο σε επαγγελματίες, αλλά και σε ιδιώτες που έχουν διάθεση για περιπέτεια και εξερεύνηση της φύσης!

VW Tiguan
Η νέα γενιά Tiguan εξοπλίζεται με όλα τα τεχνολογικά καλούδια τελευταίας εξέλιξης που απαιτούνται, ώστε το γερμανικό Compact SUV να διατηρήσει τα κεκτημένα που του προσέφεραν οι προηγούμενες… γενεές!

ΚΤΜ 390 Duke
Ο μικρομεσαίος Δούκας της KTM προσφέρει το ιδανικό άλλοθι, ως μια απλή καθημερινή μοτοσικλέτα, με μοντέρνα δροσερή εμφάνιση. Στην πραγματικότητα κρύβει έναν μικρό δαίμονα μέσα του που κάνει την οδήγηση απολαυστική.