Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μιλάει για τον… Θανάση στο “Κάτι τρέχει με τους δίπλα”!

«Έχω ρίξει το κασέ μου, αλλά δεν είμαι από αυτούς που παίρνουν λίγα λεφτά…».

Καλεσμένος στα “Καλημερούδια” ήταν ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για την εποχή που γύρισε το “Κάτι τρέχει με τους δίπλα”, για το κασέ του, το οποίο έχει ρίξει, αλλά και για τα χρήματα που του χρωστάνε από την σειρά «Με τα παντελόνια κάτω».

Για το “Κάτι τρέχει με τους δίπλα”: «Μου άρεσε πολύ, ήταν ένας κόντρα ρόλος, ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν ότι παίζω τον εαυτό μου. Ήταν καταπληκτικό, το πρωί γυρίζαμε το “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” και το βράδυ γύριζα τα “Φτηνά τσιγάρα”, δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Το νοσταλγώ πάρα πολύ».

Για την τηλεόραση και το κασέ του: «Μέχρι πέρυσι έπαιζα στο “Παντελόνια κάτω”, μια επίσης πολύ μεγάλη επιτυχία. Βέβαια και έχω ρίξει το κασέ μου, δεν είμαι από αυτούς που παίρνουν λίγα λεφτά, ποτέ δεν ήμουν από αυτούς και δεν θέλω να το κρύβω κιόλας αυτό. Με τα λεφτά που δίνει τώρα η τηλεόραση, που δεν δίνει, μας χρωστάνε πολλά λεφτά από τα “Παντελόνια”. Δεν έχει νόημα να κινηθούμε νομικά, πραγματικά τα λεφτά δεν υπάρχουν. Δηλαδή, παίζουμε στην τηλεόραση ως χομπίστες. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να αλλάξουν τα πράγματα».