Ο Ρέμος απάντησε στον Λιάγκα για την «αρπαχτή»!

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με την Σάσα Σταμάτη!

Με αφορμή τη διστακτικότητα της Υβόννης Μπόσνιακ να μιλήσει στους δημοσιογράφους, ο Γιώργος Λιάγκας επισήμανε ότι γι’ αυτό ευθύνεται η Σάσα Σταμάτη και ο τρόπος που σχολιάζει τα θέματα. 

«Κι επειδή το είπε η Σταμάτη, ποιος χέστ…;», ήταν η απάντηση της Σάσας που έκανε έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα: «Μίλα καλύτερα! Βγαίνω έξω και μου λέει ο κόσμος «δεν μπορούμε να την ακούσουμε έτσι όπως μιλάει»!». 

Μέχρι να τελειώσει ο καβγάς των δύο συνεργατών, έπαιξε και η δήλωση του Αντώνη Ρέμου  για τον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με το σχόλιο «αρπαχτή» που είχε κάνει ο παρουσιαστής για τη συναυλία του τραγουδιστή στην Αμερική που του πετούσαν δολάρια:

«Το θέμα των δολαρίων, το κάνουν κάποιοι Έλληνες ακόμα. Και να με ενοχλεί, αφού νιώθουν έτσι… Δεν τα έπαιρνα εγώ τα λεφτά. Όσο για το θέμα της αρπαχτής, θα το απαντήσω σε αυτόν που μου το είπε. Αρπαχτές κάνουν αυτοί που πηγαίνουν και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ρωτήστε αν θέλετε του Έλληνες της Αμερικής αν ο Ρέμος έκανε αρπαχτή. Θα κάνουμε συνέντευξη και θα τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο, όπως κάνουν οι άντρες».

«Εγώ δεν απαντάω αφού είπε ότι θα μιλήσουμε στη συνέντευξη σαν άντρες. Θα γίνει μονομαχία στο Ελ Φισκάρδο», περιορίστηκε να ανταπαντήσει ο Γιώργος Λιάγκας. 

//www.youtube.com/embed/-1jwVAEwMWY

Διαβάστε ακόμα:

Αντώνης Ρέμος:«Πληρώσαμε πάρα πολύ ακριβά το τίμημα της έξαρσης που υπήρχε τα τελευταία χρόνια»!

Λιάγκας για Ρέμο: «Είναι αρπαχτή, αλλά το «βαφτίζουμε» συναυλία»