Ο Πέτρος Κωστόπουλος σχολιάζει τις 35.000 γυναίκες του Φιντέλ Κάστρο…

Πέτρος Κωστόπουλος

«Πήγε να σώσει την Κούβα, αλλά όπως κατάλαβα από τα νούμερα που έχουμε μπροστά μας, τη γάμ... τελείως ολόκληρη»

Κανείς δεν μπορεί να επαληθεύσει τον μύθο των 35000 γυναικών, αλλά ο Πέτρος Κωστόπουλος προσπάθησε να τον καταρρίψει με μαθηματικές πράξεις και κοινή λογική.«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος διότι έφυγε και ο Φιντέλ. Δεν έμεινε κανένας μεγάλος ηγέτης, οι μόνοι που έμειναν είναι η Βασίλισσα Ελισσάβετ και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, για να φέρνει γούρι. Εμείς παλιά τον Φιντέλ και τον Τσε τους είχαμε ήρωες.

[dfp_ads id=236982]

Στο σπίτι μου υπήρχε ένας τοίχος ολόκληρος με τον Τσε που ήταν και πιο όμορφος, μας πήγαινε και λίγο πιο πολύ επανάσταση και ομορφιά και μαγκιά. Αλλά ο Τσε το πήρε πολύ σοβαρά το θέμα, πήγε από εδώ, πήγε από εκεί τον «’φάγαν» οι Αμερικάνοι, τελείωσε. Ο Φιντέλ έζησε άλλη ζωή, έζησε το μεγαλείο της επανάστασης. Αυτό που μου έμεινε εμένα είναι ότι γράφονται δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι κάπνιζε από τα 14 πούρα. Πρέπει να ήταν μεγάλο ψώνιο 14 χρονών να έχει ένα πούρο στο στόμα. Και το άλλο είναι ότι πήγε με 35.000 γυναίκες και για αυτό τον βγάλαν Líder Máximo, δηλαδή ο υπέρτατος ηγέτης, όχι της Κούβας πλέον, αλλά των αντρών του πλανήτη. Όμως θέλω να καταγγείλω ότι αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα, όπως διάφορα άλλα αριστερά ψέματα που ακούμε…» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος και έκανε τους υπολογισμούς του on air για τον Φιντέλ Κάστρο και κατέληξε….

«Έτσι μόνο ερμηνεύεται. Καταλαβαίνεις για ποιο λόγο έγινε επανάσταση. Διότι αυτός τελικά πήγε να σώσει την Κούβα, αλλά όπως κατάλαβα από τα νούμερα που έχουμε μπροστά μας, τη γάμ… τελείως ολόκληρη.»

Και κάπου εκεί αναφώνησε και ένα «Viva la revolution».