Ο Παύλος Χαϊκάλης παίρνει θέση στην κόντρα Λαζόπουλου – Γερασιμίδου!

Ρίχνει κεραυνούς στον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Καλεσμένος στη Χριστίνα Λαμπίρη ήταν ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες με τον Λάκη Λαζόπουλο και την Ελένη Γερασιμίδου, ενώ απάντησε και στον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι παράτησε μια παράσταση.

«Ο Λάκης ήταν φίλος, έχουμε συνεργαστεί, κρατάω τις καλύτερες αναμνήσεις, παρότι είχαμε και δυσάρεστες στιγμές που ξέρω ότι δεν ήταν ευθύνη του Λάκη, ήταν άλλα πράγματα στη μέση. Ποτέ δεν κατηγόρησα τον Λάκη, ούτε είχαμε ποτέ αντιπαράθεση. Η τέχνη δεν μπαίνει σε παιχνίδια με την πολιτική. Δεν μπορείς να μπεις σε τέτοιες αντιπαραθέσεις. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό. Μακάρι ο Λάκης να έκανε σάτιρα στους ΑΝΕΛ, θα κάναμε και πλάκα. Ο αυτοσαρκασμός είναι πολύ ωραίο πράγμα. Ο Λαζόπουλος είναι ένας εκφραστής της λαϊκής αντίληψης για τα πράγματα. Έχει κατακεραυνώσει τον ΣΥΡΙΖΑ πολλές φορές, συμπαθεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι πολιτικά κάπου ανήκουμε. Δεν το έχει βάλει αυτό σε μια παράμετρο. Είναι ένα πολιτικοποιημένο πρόσωπο και θες και κομματικοποιημένο, καμία αντίρρηση. Λέει τα πράγματα όπως είναι. Κάνει πολιτική καταγραφή στα πράγματα, χτυπώντας ακόμα και τον ΣΥΡΙΖΑ».

Για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Να κατηγορήσω τον Γιαννάκη που είναι πολύ γλυκό παιδί; Αλλά όταν δεν ξέρει κάτι, να μην ανοίγει το στόμα του να μιλάει. Αν κάποιος ξέρει κάτι τεκμηριωμένα, να βγει και να κάνει κριτική στον Χαϊκάλη. Εγώ δεν θα βγω ποτέ να μιλήσω για κάποιον κι αν το έχω κάνει και έχω αδικήσει, ζητάω δημόσια συγγνώμη. Αλλά όταν έχω μια άποψη, την έχω τεκμηριωμένη. Δεν εγκατέλειψα την παράσταση. Λόγω της αποχώρησης της Άννας Παναγιωτοπούλου, μπήκαμε με καθυστέρηση, ο Ρήγας είχε το βράδυ παράσταση, έπρεπε να κάνει το μεσημέρι πρόβες, εγώ είχα γυρίσματα με τους ‘Συμμαθητές’. Βάλαμε κάτω τις πρόβες και είδαμε ότι οι παράμετροι δεν λειτουργούν για να γίνει η παράσταση. Μετά έγινε και μια απαίτηση της Άννας να πάρει το έργο, μπήκαν σε μια αντιδικία και το πράγμα σταμάτησε. Δεν είναι ότι ο Χαϊκάλης παράτησε το έργο. Δεν κρατάω κακία στον Γιάννη, είναι γλυκό παιδί, αλλά καμιά φορά όταν ανοίγεις το στόμα σου να κάνεις κριτική για άλλους θα πρέπει να το ψάξεις πολύ καλά. Δεν μπορώ να βγω να στιγματίσω τον οποιονδήποτε».