Ο Παπακαλιάτης ετοιμάζεται για το εξωτερικό

Το… στρατηγείο του ολοκλήρωσε πριν από λίγες μέρες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και αυτή την περίοδο μαζί με τους συνεργάτες του ετοιμάζεται πυρετωδώς για την καινούργια του ταινία.

 Η προετοιμασία γίνεται στο «Studio Pro», όπου έχει γραφείο για τις συναντήσεις με τους συνεργάτες του και μάλιστα όταν στο τηλεοπτικό στούντιο είδαν τον Χριστόφορο, πολλοί πίστεψαν είτε ότι ετοιμάζει κάποια σειρά για τον ALPHA, είτε ότι αναλαμβάνει, όπως είχε γραφτεί, υπεύθυνος για τα τρέιλερ του σταθμού.

Η αλήθεια όμως, είναι ότι ουδέποτε δεν είχε αναλάβει αυτή τη θέση, απλά, λόγω και της τηλεοπτικής αλλά και της κινηματογραφικής του εμπειρίας, είπε τη γνώμη του, χωρίς όμως, να αναλάβει κύριο λόγο. Άλλωστε αυτόν τον καιρό διαθέτει όλο το χρόνο του για την προετοιμασία της ταινίας καθώς είναι προγραμματισμένο τα γυρίσματα να ξεκινήσουν το τέλος καλοκαιριού με σκοπό να βγει στις αίθουσες την επόμενη χρονιά.

Μετά το «Αν» λοιπόν, ο Παπακαλιάτης ετοιμάζει τη δεύτερη ταινία του και μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, σε αυτή θα παίξουν και ξένοι ηθοποιοί, ενώ η ταινία θα βγει και στις αγορές του εξωτερικού. Δεν θα πω όμως, περισσότερα μέχρι να οριστικοποιηθούν τα πρόσωπα που θα είναι στο καστ της ταινίας, αλλά όπως μαθαίνω, θα έχουμε πολλά να πούμε…!

Γρηγόρης Μελάς