Ο Πάνος Κοκκινόπουλος απάντα για τα ασφαλιστικά μέτρα από την οικογένεια της δασκάλας που αποκεφαλίστηκε

Οι συγγενείς της 24χρονης δασκάλας Αδαμαντίας Καρκαλή θέλουν να μπλοκάρουν το επεισόδιο της «10ης εντολής»

Ήταν μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο αφού θεωρήθηκε ως ένα από τα πλέον αποτρόπαια εγκλήματα. Το 2008 μια 24χρονη δασκάλα βρήκε φρικτό θάνατο όταν ο ίδιος ο σύζυγος της την αποκεφάλισε ενώ περιέφερε το κεφάλι της στους δρόμους της Σαντορίνης. Τα επεισόδια της σειράς «10η εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου είναι εμπνευσμένα από πραγματικά γεγονότα. Όταν οι συγγενείς του θύματος πληροφορήθηκαν πως η σειρά πρόκειται να ασχοληθεί με αυτή την υπόθεση κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας να απαγορευτεί η προβολή του επίμαχου επεισοδίου.

Δείτε όσα μεταφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας στη «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου αλλά και όσα υποστηρίζει ο Πάνος Κοκκινόπουλος, σκηνοθέτης της σειράς, ο οποίος δηλώνει πως το επεισόδιο δεν αφορά στην υπόθεση, αλλά σε μία ιστορία μητροκτονίας που έγινε στην Ιρλανδία και με στοιχεία ενός μυθιστορήματος που λέγεται «συλλέκτης».

«Είναι ένας παρανοϊκός που συλλέγει κομμάτια γυναικών για να κάνει την ιδανική γυναίκα… Κάποιος πήρε μια φωτογραφία και αυτοί νόμιζαν πως κάνουμε την υπόθεση της Σαντορίνης. Αυτό είναι όλο, ασφαλιστικά μέτρα για ανύπαρκτο πράγμα, δεν υπάρχει τέτοιο επεισόδιο. Το θεωρώ χαζό,μια παραπληροφόρηση»

https://www.youtube.com/embed/UWKsctW73Ss