Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης επιστρέφει με …hi-tech εκπομπή

«App Town Boy»: Η εκπομπή που σε ανεβάζει… tech-νολογικά!

Έψαχνες τον ιδανικό ξεναγό στο μοναδικό κόσμο της τεχνολογίας; Ένα App Town Boy που θα σου μάθει «τη γειτονιά του» και τα μυστικά της όπως κανένας άλλος; Τον βρήκες! Και δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Χατζηδάκη που με τις συμβουλές του θα κάνει tech-up την καθημερινότητά σου!

Tech news, startups, apps, social media, βίντεο, εργαλεία και funny selfies του Παναγιώτη σε περιμένουν στο App town Boy, την ολοκαίνουρια εκπομπή του Netwix.gr.

Στο App town Boy ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μας παρουσιάζει την τεχνολογία μέσα από την καθημερινότητά του. O Παναγιώτης, ο οποίος είναι συνιδρυτής στο Pinnatta και τα τελευταία χρόνια σχεδιάζει mobile applications, κάθε Τρίτη θα μας ενημερώνει μέσα από το netwix.gr για τα νέα που μαθαίνει καθημερινά από blogs και sites σχετικά με την τεχνολογία και τα trends των social media. Θα συναντάει και θα συνομιλεί με νέους ανθρώπους ανακαλύπτοντας την καινούρια γενιά επιχειρηματιών και τις ελληνικές startups, και φυσικά θα προτείνει τις πιο διασκεδαστικές, δημοφιλείς, χρήσιμες ή και άχρηστες εφαρμογές για κινητά, για να μην χανόμαστε στις άπειρες επιλογές των stores.

Στο 1ο επεισόδιο του App town Βoy που βρίσκεται ήδη στη σελίδα του Netwix.gr, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μας εξηγεί τι είναι τα startups,  τεστάρει δύο πολύ χρήσιμες εφαρμογές και …. βλέπει μαζί μας το θεαματικό μπουγέλωμα της Kim Kardashian!