Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στον Δήμο Βερύκιο: «Δεν τον ρώτησε και κανείς»

Νίκος Μουτσινάς

«Δεν ευνοεί αυτόν να μιλάει για κουτσομπολιά τέτοιου τύπου, αφού είναι πολύ καλός πολιτικός συντάκτης. Ας το αφήσει αυτό, υπάρχουν άλλοι πολύ καλοί κουτσομπολοσυντάκτες»!

Πριν από μερικές μέρες ο Δήμος Βερύκιος, μέσα από το Happy Day, έκλεισε οριστικά την πόρτα στον Νίκο Μουτσινά. Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε την απάντησή του και μίλησε για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια.

«Φάνηκε από το πουθενά, δεν τον ρώτησε και κανείς. Κάπως κουρδίστηκε μόνος του. Ο Δήμος γενικά είναι αυτό το στυλ. Επειδή έχει γνωστούς, παραγνωστούς, πηγές στα πολιτικά, κάπως απλώθηκε και στη showbiz και το κουτσομπολιό. Δεν ευνοεί αυτόν να μιλάει για κουτσομπολιά τέτοιου τύπου, αφού είναι πολύ καλός πολιτικός συντάκτης. Ας το αφήσει αυτό, υπάρχουν άλλοι πολύ καλοί κουτσομπολοσυντάκτες. Ο καθένας τώρα, κάτι παθαίνει και λέει. Δεν πειράζει.

Λάθος με είδαν στον Alpha, γιατί δεν έχω πάει ποτέ στον Alpha για επαγγελματικό ραντεβού. Βρισκόμουν έξω για φαγητό και συζητούσα.

Είμαστε κοντά με τον ΑΝΤ1 σε μια συμφωνία. Υπάρχει καλή διάθεση.

Η απογευματινή ζώνη μου ταίριαζε πάρα πολύ. Ζορίζομαι που ξυπνάω πρωί για να κάνω πρωινό. Αν μου πρότειναν από τον ΑΝΤ1 να πάω στην απογευματινή ζώνη με την Μαρία Ηλιάκη, θα μου άρεσε αυτή η πρόταση».