Ο Νίκος Μαστοράκης για την αγωγή στον Alpha: «Φρόντισα να εξαιρέσω την Ελένη Μενεγάκη»

Νίκος Μαστοράκης

«Της αναγνωρίζω το φοβερό φυσικό της ταλέντο να πουλάει παπούτσια, κρέμες... Της αξίζει ακόμα και σε εποχές που τα ποσοστά της στις μετρήσεις είναι χαμηλά να...»

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη γέννησε το 1969. Η συνέντευξη με τον Φρέντυ Γερμανό έπρεπε να γίνει στο μαιευτήριο. Βίντεο η τηλεόραση το 1969 δεν είχε. Κατά συνέπεια, το κάναμε κινηματογραφημένο με 35αρα κινηματογραφική μηχανή, μπουμ, φωτιστή και όλα τα υπόλοιπα». Για την προβολή, λοιπόν, αυτού του υλικού χωρίς άδεια, ο Νίκος Μαστοράκης έκανε αγωγή στον Alpha. Ωστόσο, εξαίρεσε την Ελένη Μενεγάκη από τις ενδεχόμενες συνέπειες της δικαστικής απόφασης.

[dfp_ads id=236982]

«Η αγωγή μου είναι εναντίον του Alpha επειδή χρησιμοποίησε κατ’ επανάληψη υλικό δικής μου πνευματικής ιδιοκτησίας χωρίς άδεια. Όμως, δικονομικά όταν κάνεις αγωγή στο κανάλι πρέπει η αγωγή να στρέφεται και εναντίον του παρουσιαστή και εναντίον του αρχισυντάκτη και εναντίον του προέδρου της εταιρείας. Εγώ όμως, επειδή η Ελένη είναι φίλη μου πολλά χρόνια και την αγαπάω, φρόντισα να την εξαιρέσω από τις οποιεσδήποτε συνέπειες μιας απόφασης που θα με δικαίωνε», διευκρίνισε ο Νίκος Μαστοράκης στον Θέμο Αναστασιάδη.

«Μπορεί στην Ελένη να έχουν μεταφέρει οι καλοθελητές διάφορα πράγματα. Εγώ την Ελένη την αναγνωρίζω για την αξία της μακροβιότητας που έχει στην ελληνική τηλεόραση. Της αναγνωρίζω το φοβερό φυσικό της ταλέντο να πουλάει παπούτσια, κρέμες… Είναι επαγγελματίας και της αξίζει ακόμα και σε εποχές που τα ποσοστά της στις μετρήσεις είναι χαμηλά να μην της το γκρινιάζει κανείς, γιατί έχει δικαίωμα μετά από τόσα χρόνια να κάνει και μια σεζόν αποτυχίας», πρόσθεσε.