Ο Νίκος Ευαγγελάτος μιλάει για τη νέα διαδικτυακή του δραστηριότητα

«H caremarket.gr είναι ένα ηλεκτρονικό σουπερμάρκετ που βρίσκεις ότι θες να αγοράσεις, λες τι ώρα θες να στο φέρουν και έρχεται σπίτι σου».

Καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ήταν ο Νίκος Ευαγγελάτος. Ο δημοσιογράφος μίλησε για …ΌΛΑ, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν όσα είπε για την επαγγελματική του δραστηριότητα με το caremarket.gr.

«Έγινα και μπακάλης στα 46 μου και το απολαμβάνω.», είπε με χιούμορ ο Νίκος Ευαγγελάτος και εξήγησε: «Είναι ένα ηλεκτρονικό σουπερμάρκετ σε συνεργασία με τα Carrefour, την εταιρεία Μαρινόπουλος. Βρίσκεις ότι θες να αγοράσεις, λες τι ώρα θες να στο φέρουν και έρχεται σπίτι σου. Υπάρχουν όλα όσα θα βρεις σε ένα υπερμάρκετ και έχει και καλές τιμές». 

Αίσθηση έκαναν τα όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής για κάποιες από τις παραγγελίες που φτάνουν στην caremarket.gr: «Βλέπεις πράγματα που σου κάνουν εντύπωση. Είχαμε έναν πελάτη που έβαλε παραγγελία το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στις 00:20. Θεωρήσαμε ότι αυτός ο άνθρωπος είχε λίγο μοναξιά και προσπαθήσαμε να το αντιμετωπίσουμε λίγο ανθρώπινα. Άλλο πράγμα που με έχει εντυπωσιάσει είναι ότι έχουμε πολλούς πελάτες από τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο. Δηλαδή, είσαι εσύ στο Λονδίνο, μπαίνεις στο site να παραγγείλεις ότι χρειάζεται ένα σπίτι και στέλνεις την παραγγελία αυτή στον αδερφό σου που είναι στην Ελλάδα και είναι άνεργος και του στέλνεις τα ψώνια στο σπίτι».

//www.youtube.com/embed/P4Lzp_alh4w