Ο Μπογδάνος ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Τσίπα!

Τι ρόλο έπαιξε η Λιάνα Κανέλλη;

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι ένας άνθρωπος που δεν καταπιέζεται. Όταν θέλει να πει κάτι θα το πει. Αλλά η αλήθεια είναι πως πάντα έχει να πει κάτι… Ιδιαιτέρως λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής που τα πράγματα χαλαρώνουν και η Σοφία Τσίπα με τη θετική της ενέργεια και τις προτάσεις της για ψυχαγωγία μπαίνει στο πλάτό του «ΣΚΑΪ στις 6». Ίσως απόψε να ήταν και η πρώτη φορά που η δημοσιογράφος κατάφερε να αρθρώσει ολόκληρη πρόταση χωρίς «παρεμβολές» – ή τουλάχιστον με λιγότερες – από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.
«Ξέρεις γιατί σήμερα δεν σε διέκοψα καθόλου; Με κατσάδιασε η Κανέλλη. Δεν είναι δυνατόν μου λέει «γιατί τη διακόπτεις συνέχεια;». Και είχε δίκιο, έκατσα και το είδα. Συγγνώμη λοιπόν που χθες «πάταγα» συνέχεια επάνω σου. Σήμερα λοιπόν είπα δεν θα διακόψω καθόλου την Τσίπα, θα το κάνω σε όλους τους άλλους» είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος οδηγώντας την προς την έξοδο…
«Την αγαπώ, Λιάνα τους χαιρετισμούς μου. Είμαστε φίλοι Κωνσταντίνε μου, εμείς αγαπιόμαστε, ο κόσμος μπορεί να μην το καταλαβαίνει αλλά αγαπιόμαστε» απάντησε εκείνη.
Που να μην ήσασταν και φίλοι βρε Σοφία…