Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει! Μαζί με τον Θανάση Αλευρά στο Φως

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Από Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και για λίγες παραστάσεις.

Έχοντας πίσω του αισθητή απουσία από τα καλλιτεχνικά δρώμενα της πρωτεύουσας, ο πάντα δημιουργικός και δημοφιλής τραγουδιστής και συνθέτης επιστρέφει με παλιό και νέο υλικό και με καινούργιες ιδέες «Στο Φως» της νύχτας, στο «Φως» της Ιεράς Οδού, αλλά και στο πραγματικό φως που εκπέμπει η τέχνη του και η μουσική του.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται ανανεωμένος, έχοντας στα σκαριά καινούρια δουλειά, σε συνεργασία με την Λίνα Νικολακοπούλου – από την οποία ήδη έχουμε ακούσει τρία τραγούδια με πιο πρόσφατο το υπέροχο «Σε ποιον να πω το σ’ αγαπώ» που ο Μιχάλης ερμηνεύει μαζί με την Δήμητρα Γαλάνη.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στήνει στο «Φως» την παράσταση «Στο Φως», με την οποία υπογραμμίζει τη σημασία της αισιόδοξης πλευράς – όπως αυτή καταγράφεται στη μουσική και αντικατοπτρίζεται στη ζωή – δημιουργώντας έτσι κάθε Παρασκευή και Σάββατο ένα πάρτι γεμάτο αυθεντικότητα και θετική ενέργεια, γνησιότητα και αισιοδοξία.

[dfp_ads id=236982]

Μαζί του ο χαρισματικός και ταλαντούχος ηθοποιός – τραγουδιστής Θανάσης Αλευράς σε ένα live που σκηνοθετεί η μοναδική Ελένη Γκασούκα και στο οποίο ακούμε όλες τις μεγάλες επιτυχίες και τα όμορφα τραγούδια που έχει γράψει και πει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με άλλα, που έχουν εγγραφεί στην καρδιά μας και είναι στοιχείο της ζωής μας όλα αυτά τα χρόνια.
Συμμετέχει η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια Νεκταρήλια.
Μια μουσική παράσταση «Στο Φως», γεμάτη αίσθημα, με τραγούδια και κείμενα που μας αγγίζουν, με μουσικές και μουσικούς που ξέρουν να (επι)κοινωνούν μαζί μας μέσα από τα τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη -και όχι μόνο, που ακουμπούν πάνω στις ευφάνταστες ενορχηστρώσεις του Κώστα Νικολόπουλου. Μια παράσταση που ξεκινάει στις 11 μ.μ. και διαρκεί 2 ώρες και 30 λεπτά, μια παράσταση που όλοι θα ευχαριστηθούμε.
ΦΩΣ
Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2103411306
Ημέρες παραστάσεων: Παρασκευή – Σάββατο