Ο Μένιος Φουρθιώτης «κάρφωσε» Μουτσινά – Ηλιάκη και μίλησε για Καραβάτου – Κατσούλη

Μένιος Φουρθιώτης

Τι έκανε έξαλλο τον Νίκο Μουτσινά, με αποτέλεσμα να γίνει μεγάλη φασαρία στον Alpha;

Το αιφνίδιο τέλος Μουτσινά – Ηλιάκη από τον Alpha, που είχε ως αποτέλεσμα να μη βγει καν στον αέρα το Ξαναδέστε Τους την Παρασκευή, βρίσκεται στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ τις τελευταίες ώρες. Στην εκπομπή Αποκαλυπτικά συζητήθηκε το θέμα εκτενώς και ο Μένιος Φουρθιώτης άδραξε την ευκαιρία να αναφερθεί στο προ εβδομάδων τέλος της εκπομπής «Έτοιμο το Πρωινό» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

[dfp_ads id=236982]

«Είναι ωραίο να λέμε πράγματα, γιατί εμείς εδώ στο Epsilon δεν έχουμε κόμπλεξ να μιλάμε για ό,τι μας αφορά. Όταν είχε κοπεί η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη από το Epsilon, βγήκαν οι γνωστοί που κάνουν τηλεοπτικές εκπομπές, μεταξύ αυτών και οι Ξαναδέστε Τους, και κριτίκαραν τότε τον σταθμό… Ότι δεν ολοκληρώθηκε η εβδομάδα, τους έκοψαν την Πέμπτη, δεν τους επέτρεψαν να χαιρετίσουν το τηλεοπτικό κοινό… κι έκαναν μια σκληρή κριτική κατά των αποφάσεων των διοικήσεων των τηλεοπτικών σταθμών», είπε χαρακτηριστικά ο Μένιος Φουρθιώτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μάρτζυ Λαζάρου, όταν ζητήθηκε από τους συντελεστές της εκπομπής να βγουν στον αέρα την Παρασκευή το απόγευμα, ο Νίκος Μουτσινάς έγινε έξαλλος και έγινε μεγάλη φασαρία στον Alpha.