Ο Μένιος Φουρθιώτης έβγαλε στην εκπομπή την Ελένη Μενεγάκη!

Δείτε τι έγινε στον αέρα του NaMaSte!

Χωρίς την Ναταλία Γερμανού βγήκε σήμερα η εκπομπή NaMaSte και στη θέση της βρέθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος από τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου πέρασε αυτή τη φορά στις καθημερινές και μάλιστα απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη. Το γεγονός άλλωστε σχολίασε και ο ίδιος ο παρουσιαστής, ο οποίος δεν δίστασε λίγο πριν το τέλος του «NaMaSte» να βγάλει την εικόνα του Alpha στον αέρα…. 

«Τι παίζει ο Alpha παιδιά; Η Ελένη έχει επιστρέψει από τις διαφημίσεις να δω την αγαπημένη μου; Καλέ είμαι περίεργος… Δώστε μου στο videowall παιδιά τον Alpha. Ελένη με έσκισες σήμερα στα νούμερα, δεν το συζητάω, πεθαίνω! Ελένη Μενεγάκη παρακαλώ… για να δούμε θα συνδεθούμε; Ελένη στείλε μου ένα φιλί! Πρώτη φορά έπαιξα απέναντι σου και μου ανέβηκε ο πυρετός. Εσύ με αρρώστησες…» είπε ο Μένιος Φουρθιώτης και τότε η παρουσιάστρια του Alpha έκανε την εμφάνιση της στο Epsilon και ο Μένιος Φουρθιώτης της απευθύνθηκε λέγοντας:

«Ελένη, πρώτη φορά έπαιξα απέναντι σου, θα με έχεις σκίσει στα νούμερα. Εγώ θέλω να σου πω ένα γλυκό φιλί, δεν έχω ξανααισθανθεί πιο άβολα, αλλά εντάξει η ζωή έτσι είναι. Ελένη Μενεγάκη θεά!».