Ο Λιάγκας λέει στην Χρηστίδου την άποψή του για την περσινή εκπομπή! Τι είπε η Σίσσυ για τον Φερεντίνο;

Ποιο ήταν το κλίμα στην εκπομπή; Ναταλία Γερμανού ή Χρήστο Φερεντίνο προτιμάει η Σίσσυ Χρηστίδου;

Το κατώφλι της …κάποτε αντίπαλης εκπομπής πέρασε σήμερα το πρωί η Σίσσυ Χρηστίδου. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκαν στο πλατό την Σίσσυ και της είπαν και την άποψή του για το περσινό Πρωινό ΑΝΤ1.

«Όλο αυτό το πράγμα που χύθηκε τόσο μελάνι ότι ήταν αποτυχία, εγώ θεωρώ ότι δεν ήταν αποτυχία. Στην TV κάποιος είναι πρώτος, δεύτερος… θεωρώ ότι κι εσείς το μεγενθύνατε περισσότερο απ’ όσο έπρεπε. Δεν θεωρώ ότι ήταν αποτυχημένη η περσινή εκπομπή.», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, για το κλίμα που επικρατούσε στην εκπομπή, είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ καλό το κλίμα. Η μιζέρια ερχόταν απέξω. Δεν χτύπησε ούτε μια φορά το τηλέφωνό μου από το κανάλι να μου κάνει κάποιος παράπονα για τα νούμερα».

Όσο για το ποια ήταν η σχέση της με τον Χρήστο Φερεντίνο… «Ο Χρήστος ήταν ένας άνθρωπος που το γύρω-γύρω το αντιμετώπιζε με ιδιαίτερη ψυχραιμία. Με βοηθούσε σ’ αυτό. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν είχα τον Χρήστο πέρυσι. Ήταν τρομερά υποστηρικτικός σε προσωπικό επίπεδο».

http://www.youtube.com/embed/P56fyUBu7ss

Η Σίσσυ σύγκρινε τη συνεργασία της με τον Χρήστο Φερεντίνο με αυτήν της Ναταλίας Γερμανού, ενώ μίλησε και για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

http://www.youtube.com/embed/HUUP4uPMCks

Διαβάστε ακόμα:

Σίσσυ Χρηστίδου στην Ελένη: «Δεν ήμουν προετοιμασμένη για το πρωινό»!