Ο Κώστας Μπακογιάννης μιλά για το γιο του: «Έχουμε μια ανησυχία για αυτό το παιδί…»

Κώστας Μπακογιάννης

Ο Κώστας Μπακογιάννης μιλά για τα νέα δεδομένα της ζωής του στην Ελληνοφρένεια.

Το πρώτο της δελτίο ειδήσεων μετά τη γέννηση του γιου της είπε το βράδυ της Δευτέρας στον ΣΚΑΙ η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη.

Η ίδια λίγες ώρες πριν είχε ανακοινώσει με έναν συγκινητικό τρόπο την επιστροφή της, αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της να κρατά στο χέρι του το τηλεκοντρόλ, γράφοντας: «Μου είπε ότι θα με παρακολουθεί. Και θα είναι σίγουρα ο πιο αυστηρός κριτής μου. Έχει άλλωστε μεγάλη προϋπηρεσία! Πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από την πιο γλυκιά περιπέτεια της ζωής μου.»

Ενώ και ο Κώστας Μπακογιάννης έχει ετοιμάσει μια τηλεοπτική εμφάνιση για απόψε το βράδυ, αφού μιλά στον τσολιά της Ελληνοφρένειας και μεταξύ άλλων απαντάει και για τα νέα δεδομένα της ζωής του με το μωρό.

Πώς είναι η ζωή με το μωρό το καινούριο; «Με λιγότερο ύπνο θα έλεγα.»

Η γυναίκα σου η Σία Κοσιώνη τι νανουρίσματα του λέει για να κοιμηθεί; Δελτία ειδήσεων και τέτοια ή αυτά που ξέρουμε όλοι; «Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μια ανησυχία για αυτό το παιδί. Επειδή τον είχε η Σία στην κοιλιά για όλους αυτούς τους μήνες που έλεγε δελτίο, σκέψου τι έχει ακούσει αυτό το παιδί! Κανονικά τι σου λένε οι ειδικοί; Σου λένε να παίζεις κλασική μουσική στα παιδιά, να τα χαλαρώνεις και ξαφνικά το παιδί ακούει για το μνημόνιο νούμερο 58. Φοβάμαι ότι θα το βρούμε μπροστά μας.»