Ο Γιώργος Μαυρίδης «άδειασε» την Αποστολία Ζώη: «Δεν είμαστε φίλοι»

Γιώργος Μαυρίδης

"Θες να είμαστε αληθινοί; Ούτε παρέα κάνουμε, ούτε σκανταλιές κάνουμε, ούτε πλάκες κάνουμε".

Μετά από ένα μήνυμα που έλαβε από τηλεθεατή του Nomads, η Αποστολία Ζώη προσέγγισε τον Γιώργο Μαυρίδη και του ζήτησε να εξηγήσουν στον κόσμο ότι κάνουν παρέα μαζί και πως όλα είναι καλά. Εκείνος, όμως, φαίνεται ότι είχε τελείως διαφορετική άποψη:

«Θες να είμαστε αληθινοί; Ούτε παρέα κάνουμε, ούτε σκανταλιές κάνουμε, ούτε πλάκες κάνουμε. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, ούτε μαλωμένοι είμαστε, ούτε με στεναχωρείς. Ό,τι έχουμε να λύσουμε το λύνουμε εκείνη τη στιγμή, στραβώνω, στραβώνεις, μαλώνουμε, τελειώνει. Δεν είμαστε φίλοι και ίσως να μη γίνουμε φίλοι. Άλλο δεν είμαστε μαλωμένοι και άλλο κάνουμε παρέα».

Η Αποστολία Ζώη επισήμανε ότι ο ίδιος δεν της ανέφερε ποτέ ότι τον έχει στεναχωρήσει και τότε ο Γιώργος Μαυρίδης τόνισε: «Για να γίνει συνομιλία μεταξύ δύο ανθρώπων πρέπει να υπάρχουν και οι δύο πλευρές και να θέλουν να ακούσουν αυτό που ο άλλος θέλει να τους πει».

Μιλώντας στην κάμερα, η Αποστολία Ζώη είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω να μοιράσω κάτι μαζί του και αν ήξερε τη γνώμη μου για εκείνον δεν θα ήταν αμυντικός. Δεν έχω το κουράγιο αυτή τη στιγμή να ξοδέψω ενέργεια να του εξηγήσω 100% και ειδικά όταν ένας άνθρωπος είναι αποστασιοποιημένος και δεν βλέπω να θέλει να κλείσει την απόσταση».