Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τα νούμερα τηλεθέασης του Πέτρου και της Τζένης!

Τι είπαν για την ατάκα της Ζέτας στο J2US;

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για το πως θα αξιοποιήσει το MEGA τη Ζέτα Μακρυπούλια και σε ποια ζώνη. Τόσο οι πρόσφατες συνεντεύξεις της όσο και η ατάκα που είπε στην Βίκυ Σταυροπούλου χθες αναζοπύρωσαν τις φήμες. Σχολιάζοντας το γεγονός στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας είπε «Νομίζω ότι είναι μια πάρα πολύ ωραία λύση για το πρωινό η Ζέτα. Θα το κάνει μόνη της ή με τον Μουτσινά που λένε ότι έφυγε από τον Alpha;»

«Δεν έχω ιδέα για τον Μουτσινά που αναφέρεις. απάντησε ο Θέμης Γεωργαντάς και συνέχισε «Η Ζέτα έχει πει εδώ και καιρό ότι θα την ενδιέφερε να κάνει το πρωινό που αναφέρεις. Εγώ που την ξέρω τη Ζέτα «κουφάθηκα» που το είπε αυτό χτες. Πέταξε δηλαδή υπονοούμενο για να σχολιάστει.»

«Εγώ ψηφίζω πάντως Τζένη – Πέτρο να παραμείνουν στο MEGA, η προσωπική μου γνώμη, σα Σάσα. » σχολίασε η Σάσα Σταμάτη και ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε τότε για το Πρωινό mou και τα νούμερα τηλεθέασης της «απέναντι» εκπομπής…

«Επειδή είμαστε σε άλλο κανάλι, είναι πολύ άδικο αυτό, να λέμε ποιον θα προτιμούσαμε να είναι στο MEGA. Τo MEGA είναι ένα πολύ μεγάλο κανάλι, ότι και να κάνει θα είναι αξιοπρεπές, τα νούμερα, εντάξει δεν έχει να κάνει και τα φετινά νούμερα του MEGA ήταν πάρα πολύ καλά, αξιοπρεπέστατα, πιο πάνω από τα αξιοπρεπή, μια χαρά ωραία παρουσία. Τώρα, αν του χρόνου θέλουν να το αλλάξουνε, κανάλι τους είναι ό,τι θέλουν κάνουν, εμάς δε μας πέφτει λόγος. Εμάς μας πέφτει λόγος για το ότι θα είμαστε του χρόνου στον ΑΝΤ1, το ξέρουμε αυτό.»

Δείτε όσα είπαν για τη Ζέτα και το Πρωινό: