Ο Γιώργος Λιάγκας ψάχνει γυναίκα στο Late Night – Θα τεθεί στην ψηφοφορία του κοινού!

Γιώργος Λιάγκας

Ποιοι θα είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γιώργου Λιάγκα;

Σήμερα, Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 24.00, ο Γιώργος Λιάγκας αφού περάσει από κόσκινο την επικαιρότητα μέσα από ένα πιπεράτο και χιουμοριστικό κείμενο του Νίκου Ζαχαριάδη, υποδέχεται τον Γιώργο Τράγκα, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις. Γιώργος Τράγκας και Γιώργος Λιάγκας σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, με πολλές αποκαλύψεις, χιούμορ και σχολιασμό της επικαιρότητας με την προσωπική σφραγίδα του Γιώργου Τράγκα. Εκτός από συζήτηση, στο Late Night, όπως πάντα οι καλεσμένοι παίζουν «ξεχωριστά» παιχνίδια. Η Νικολέττα Ράλλη παίζει μαζί με τον Γιώργο Τράγκα και τον Γιώργο Λιάγκα το «γλυκό της αλήθειας»…

Στο Late Night, ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχεται και τη Νατάσα Καλογρίδη. Με το ιδιαίτερο στυλ και την έντονη προσωπικότητά της, η Νατάσα μοιράζεται την εμπειρία της και μας δίνει τη δική της οπτική για όσα συνέβησαν στο Nomads. Μιλάει για την επαγγελματική της πορεία και μας αποκαλύπτει προσωπικές πτυχές της ζωής της. Φυσικά και η Νατάσα παίζει στο Late Night και καλείται να απαντήσει σε ερωτήσεις, μέσα από μία διαφορετική… διαδικασία.

Ακόμη: Από σήμερα και για τις προσεχείς εβδομάδες, η «επιστημονική επιτροπή» του Late Night σε αναζήτηση ενός ακόμη μέλους που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Λιάγκα και την υπόλοιπη παρέα!

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Γιώργος Λιάγκας και οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, Αφροδίτη Γραμμέλη, Νικολέττα Ράλλη και Θανάσης Πασσάς, υποδέχονται τις Ιωάννα Μπέλλα και Αννέτα Παπαγιάννη.

Αφού οι δύο κοπέλες παρουσιάσουν τον εαυτό τους και η «επιστημονική επιτροπή» «σκανάρει» το Instagram τους και υποβάλλει τις απαραίτητες ερωτήσεις, θα τεθούν στην ψηφοφορία του κοινού στο twitter για το ποια θα περάσει στην επόμενη φάση. Το κοινό μπορεί να στείλει την προτίμησή του, ψηφίζοντας στο #ogiorgospsaxneigynaika και #LateNightAnt1. Για τα δύο κορίτσια, ο διαγωνισμός θα τρέξει για μία εβδομάδα, μέχρι την επόμενη εκπομπή, Τρίτη, 14 Νοεμβρίου.

Και φυσικά στην ειδική ενότητα, «Late Night χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναλαμβάνει και πάλι δράση! Συνομιλεί με τον Γιώργο Τράγκα και σχολιάζουν με χιουμοριστικό τρόπο τη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα. Η συνέχεια είναι άκρως απολαυστική!