Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε συγκινημένος και αποκάλυψε λεπτομέρειες από τον τοκετό της Φαίης Σκορδά!

Πώς είναι το νέο μέλος της οικογένειας; Πώς αντέδρασε ο Γιαννάκης; Ποιους ευχαρίστησε ο παρουσιαστής και τι είπε για το ενδεχόμενο αντικατάστασής τους στο Πρωινό;

Στο πόστο του στο Πρωινό επέστρεψε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς τις δύο προηγούμενες ημέρες ήταν στο πλευρό της Φαίης Σκορδά που έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωράκι τους.

Την Φαίη επέλεξαν οι συνεργάτες του να του βάλουν στο background την ώρα του καιρού και ο Γιώργος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σύντροφο της ζωής του: «Όπως και να έχει το πράγμα αυτό είναι το 10 της ζωής μου. Οπότε το 10 θα το βάλω στη γυναίκα μου. Ούτως ή αλλιώς είναι μια όμορφη γυναίκα, θα έπαιρνε πάνω από 9, δεδομένο». 

Τα συναισθήματα του ζευγαριού

«Στο δεύτερο παιδί τα συναισθήματα είναι διαφορετικά γιατί έχεις το πρώτο παιδί στο σπίτι. Στην ερώτηση «τι αγαπάς περισσότερο», το Γιάννη σαφώς, το καινούριο μέλος δεν το έχεις ακόμα συνηθίσει. Αφού η Φαίη κάποια στιγμή χθες μου στέλνει ένα μήνυμα -αποχαιρετιόμαστε για καληνύχτα… της στέλνω εγώ μια φωτογραφία του Γιάννη κι εκείνη μια φωτογραφία του Δημητράκη- ότι δεν μπορεί άλλο και θα έρθει για μια ώρα να αγκαλιάσει το Γιάννη γιατί δεν αντέχει άλλο». 

Ο τοκετός

Κατά τη διάρκεια του τοκετού -μπήκα μέσα κι έκοψα τον ομφάλιο λώρο, όπως και στον Γιάννη- είναι ακριβώς ίδια τα συναισθήματα, η ίδια συγκίνηση, το ίδιο κλάμα. Όταν πηγαίναμε για να γεννήσει τη Δευτέρα ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα. Είναι η σημαντικότερη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας, είναι η στιγμή που ο άντρας υποκλίνεται στο μεγαλείο μιας γυναίκας. Αντιλαμβάνεσαι ότι τα πλούτη, η δόξα, η επιτυχία είναι τελείως μάταια. Όλη η ιστορία στον κόσμο είναι η οικογένειά σου και τα παιδιά σου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος».

Ο μικρός Δημήτρης

«Αυτός είναι πάρα πολύ ήσυχος. Δεν έχει καμία σχέση με τον Γιάννη, τουλάχιστον τις πρώτες ώρες της ζωής του. Τρώει, κοιμάται και… Μακάρι να πάει έτσι, τουλάχιστον ότι ύπνο δεν κάναμε με τον Γιάννη να το κάνουμε τώρα». 

Η αντίδραση του Γιαννάκη

«Του είπε η Φαίη όταν φεύγαμε από το σπίτι «θα λείψω μια δυο μέρες για να φέρω το αδερφάκι σου στο σπίτι. Μετά της είπε «Θα μου διαβάσεις ένα παραμύθι»; Με ρωτάει μια δυο φορές τη μέρα «Που είναι η μαμά»;».

Τα ευχαριστώ της Φαίης και του Γιώργου

«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο και εκ μέρους της Φαίης για την πολύ μεγάλη αγάπη. Λένε κάποιοι «Μόνο η Σκορδά γέννησε»; Δεν γέννησε μόνο η Σκορδά και δεν το προέβαλε η Σκορδά, απλώς επειδή σε αυτή τη φάση τυγχάνει να κάνουμε μια εκπομπή και να μπαίνουμε στα σπίτια του κόσμου πολύς κόσμος χαίρεται». 

Τα σενάρια αντικατάστασής τους

«Δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης της Φαίης, δεν υπάρχει περίπτωση να αντικαταστήσει κάποιος τη Φαίη, είναι ξεκάθαρο. Επίσης, δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης δικιάς μου. Τα νούμερα τηλεθέασης τις δύο μέρες που έλειπα ήταν τα ίδια, μην πω και μεγαλύτερα. Ο κόσμος έχει αγαπήσει αυτήν εδώ την εκπομπή, αυτήν εδώ την παρέα. Είμαστε όλοι ισότιμοι, είναι όλοι ταλαντούχοι εδώ και είναι πολύ μεγάλη επιτυχία που ο κόσμος έχει αγαπήσει το πρωινό του ΑΝΤ1».

Η συγκίνηση

«Δεν θα κλάψω αυτή τη φορά, το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου! Στο μαιευτήριο έκλαψα, αλλά τώρα είπαμε να μην το κάνουμε δημόσια. Έχω κάνει πρόβα να κρατηθώ».

//www.youtube.com/embed/jjEFG5ZgoCg

Επιμέλεια: Γιώργος Σκρομπόλας

Διαβάστε ακόμα:

Οι ευχές της Ελένης σε Φαίη και Γιώργο

Χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα και σήμερα το Πρωινό

Η τηλεθέαση του Πρωινό απουσία Φαίης και Γιώργου