Ο Γιώργος Λεμπέσης αποκάλυψε πώς χάλασε η φιλία του με τον Φοίβο!

«Τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε»!

Ο Γιώργος Λεμπέσης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” και αποκάλυψε μετά από χρόνια τι συνέβη και χάλασε η φιλία του και η συνεργασία του με τον Φοίβο.

«Με τον Φοίβο ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι. Αυτό που με πείραξε ήταν ότι χάλασε η φιλία μας. Τις επαγγελματικές επιλογές του καθενός, τις κατανοώ. Στεναχωρήθηκα επίσης τότε γιατί πίστευα ότι είχα πολλά ακόμα να δώσω. Προσπάθησα πάρα πολύ τότε, αλλά όταν κατέβηκα από το “βαγόνι” του Φοίβου ξαφνικά έσβησαν τα φώτα. Ούτε εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε συναυλία του Φοίβου δεν ήταν ο Λεμπέσης εκεί. Δεν γνωρίζω τον πραγματικό λόγο που έγιναν όλα αυτά, ξέρω όμως ότι τότε δεν ήταν καλό το timing, ίσως βγήκαν και πολλοί καλλιτέχνες από τα reality show, δεν βοήθησε τίποτα τότε εμένα και όλα πήγαιναν ανάποδα. Τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε.

Μπορεί να του βάλανε λόγια, αλλά τι μπορώ να κάνω εγώ γι’ αυτό; Έκανα κάποιες προσπάθειες, αλλά είδα ότι υπήρχε τοίχος και από εκεί και πέρα το σταμάτησα. Εγώ προσωπικά θέλω να πω ότι με τον Φοίβο δεν μπορώ να κρατήσω κακά συναισθήματα. Το τι χάλασε στην πορεία και στη φιλία μας, έπρεπε να είχα μάθει στη ζωή μου κάτι που δεν το ήξερα, ότι όταν μπαίνουν στη φιλία τα επαγγελματικά, τα οικονομικά, οι τρίτοι άνθρωποι και όλα αυτά, μπορεί να τα χαλάσουν όλα και θεωρώ ότι δεν ήμουν εγώ αυτός που τα χάλασε».