Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει για Ειρήνη Παπαδοπούλου και τη συμπεριφορά της στο Survivor!

Γιώργος Αγγελόπουλος

Τι λέει για το ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου έβγαλε υποψήφιο τον Στέλιο Χανταμπάκη στο Survivor;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατέταξε την Ειρήνη Παπαδοπούλου στα άτομα με τα οποία ήρθε πιο κοντά. Δηλαδή μαζί με τον Μπο, τον Σπαλιάρα, τον Χρανιώτη και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ο νικητής του Survivor, αναφέρθηκε στους λόγους που η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν κατάφερε να είναι ο εαυτός της μέσα στο παιχνίδι, αλλά και την απόφαση της τα φύγει. Τι είπε για το γεγονός ότι ήταν εκείνη που έβγαλε υποψήφιο τον Στέλιο Χανταμπάκη;

«Άμα μαζευτούμε 10 άτομα και οι 8 έχουμε μια συγκεκριμένη στάση απέναντι σε κάποιον, μπορεί να μην είναι Ντάνος και να έχει το δικό του Θεό, ή να είναι κοπέλα πιο ευαίσθητη και με λιγότερες αντοχές σε κάποια θέματα. Η Ειρήνη ούτε τρελή είναι, ούτε εισέπραξε ποτέ μια τέτοια συμπεριφορά που θα μπορούσε να είναι ο εαυτός της 100% ή να ξεπεράσει τα όρια του εαυτού της λόγω των συνθηκών και να είναι πιο θετική ή πιο καλή.

[dfp_ads id=236982]

Η Ειρήνη δεχόταν μια συμπεριφορά περιθωριοποίησης ή …πότε έτσι πότε γιουβέτσι. Πότε ήταν ΟΚ τα πράγματα και πότε προσπαθούσαν να της δείξουν ότι εντάξει…ξέρεις τι… Ήταν λίγο διαφορετικό από εμένα. Προσπαθούσαν να την ωθήσουν στο να αποχωρήσει. Γιατί την είχαν δει ότι είναι ευαίσθητη. Είναι και σκληρή. Είναι και ευαίσθητη και σκληρή. Είναι μπουλντόζα όχι μόνο αγωνιστικά, είναι και στο μυαλό της πάρα πολύ δυνατή. Αλλά είναι και περήφανη. Η Ειρήνη πιστεύω δεν ήθελε – επειδή είχαμε συζητήσει πολλές φορές – να κάτσει στο παιχνίδι, γιατί πραγματικά απαξιούσε πια να δείχνει σε ανθρώπους, οι οποίοι δεν την σεβόντουσαν για πράγματα αυτονόητα και οφθαλμοφανή, το ότι παιδιά έτσι είναι τα πράγματα και αφήστε με να φύγω. Βέβαια, δεν την άφηνε η μαχητικότητα της να φύγει. Δηλαδή κάθισε παραπάνω γιατί δεν τα παρατάει. Είναι τέτοιος άνθρωπος» εξήγησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την συμπεριφορά που δεχόταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου μέσα στο Survivor.

«Κάποια στιγμή βέβαια, πήρε την απόφαση να φύγει και πιστεύω και η ομάδα μας τη στερήθηκε. Δυστυχώς για πολλούς και για αυτή, θα ήταν κατ’ εμέ κάποια από τους φιναλίστ» δήλωσε ο Ντάνος.

Για το ότι η Ειρήνη έβγαλε υποψήφιο τον Στέλιο Χανταμπάκη

«Η Ειρήνη ενοχλούταν με όλο αυτό που είχε γίνει απέναντι μου. Όχι γιατί εμείς ήμασταν κολλητοί. Εμείς αρχίσαμε να κάνουμε παρέα. Την έβλεπα ότι είναι μόνη της και με ενοχλούσε πάρα πολύ. Ό,τι και να ήταν, ήταν μια κοπέλα μόνη της. Εγώ μπορεί να είμαι και παλαβός. Η κοπέλα, είναι κοπέλα. Από την άλλη είναι κοπέλα και μπορεί να παρεξηγηθώ ότι κάνουμε παρέα.»

Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος “ξεγύμνωσε” τον Χανταμπάκη! «Ήταν συσσωρευμένα πολλά…»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!