Ο Γιάννης Ζουγανέλης εξομολογείται πρώτη φορά για τον Βλάσση Μπονάτσο και τη σχέση του με τις ουσίες

«Δεν ερχόταν στην ώρα του. Δεν ζητούσε ποτέ συγγνώμη για τις καθυστερήσεις. Έκανε συνέχεια χαβαλέ. Έφυγε από τη ζωή και είμαστε τσακωμένοι».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε τη νύχτα της Τρίτης στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και μίλησε ανοιχτά για τον Βλάσση Μπονάτσο και τον τσακωμό τους πριν φύγει ο ηθοποιός από τη ζωή. Στην ερώτηση του Θέμου για το ποιος ήταν ο πιο απαράδεκτος τύπος από όσους έχει συνεργαστεί, ο Γιάννης Ζουγανέλης ανέφερε τα εξής:

«Πίστεψέ με, ο Βλάσσης Μπονάτσος. Ο Βλάσσης δεν ερχόταν ποτέ στην ώρα του. Δεν ζητούσε ποτέ συγγνώμη για τις καθυστερήσεις. Έκανε συνέχεια χαβαλέ αλλά είχε μια πολύ καλή ποιότητα. Μέσα μου δεν μου έχει φύγει ακόμα το γεγονός ότι έφυγε από τη ζωή και είμαστε τσακωμένοι. Είχα τρομερή αντίδραση για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε με τις ουσίες. Είχαμε σχεδόν πλακωθεί και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Πιάνω τον εαυτό μου κάποια στιγμή να αποστασιοποιούμε από πράγματα που θα μπορούσαν και ο Βλάσσης και άλλοι να αποτραπούν για το κακό. Πιάνω τον εαυτό μου να μικροπρεπεί. Ήταν αγαπημένος μου, ήξερα τη μάνα του, ακόμα μιλάω με τον αδερφό του. Είχαμε τσακωθεί αλλά για θέμα δικό του».