Ο Γιάννης Σπαλιάρας στο αποψινό Gala του My style rocks!

My style rocks

Σήμερα στις 21:00 στον ΣΚΑΙ.

Ο Άγιος Βασίλης έρχεται στο εορταστικό “GALA” του My style rocks αυτή την Παρασκευή και φέρνει σέξι εσώρουχα για τα κορίτσια μας και πολλά δώρα για όλους!

[dfp_ads id=236982]

GALA όμως χωρίς τέταρτο guest κριτή δε γίνεται! Έχει συνηθίσει να βρίσκεται ανάμεσα σε πολλές γυναίκες, τις αγαπάει και το κοινό τον λάτρεψε περισσότερο ως «Σπαλ» στη συμμετοχή του στο “SURVIVOR”. Καλωσορίζουμε στην παρέα μας τον Γιάννη Σπαλιάρα!

Η Βρισηίδα ζει πραγματικά την παραμυθένια ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων συνοδεύοντας έναν πρίγκιπα σε χορό. Εκείνη όμως που κάνει τη διαφορά είναι η Ραμόνα η οποία ως εκδότρια περιοδικού μόδας γιορτάζει τα Χριστούγεννα με ένα all black σύνολο στο «κάστρο» της στην Τρανσυλβανία»….

Και ενώ τα κορίτσια εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους, η Ελένη Χατζίδου μας ανεβάζει την διάθεση στα ύψη με το κέφι και τα τραγούδια της.

Στο τέλος του Gala μια από τις κοπέλες αποχωρεί και καθώς φτάνουμε στον τελικό με 6 διαγωνιζόμενες, η ατμόσφαιρα φορτίζεται περισσότερο. Ποια σώζουν οι παίκτριες και ποια οι κριτές;

ΤΕΛΙΚΟΣ:

Ένα ιδιαίτερο Gala έρχεται, άκρως εορταστικό και συγκινητικό που θα το παρακολουθήσουμε την Παρασκευή 22/12 στις 21:00 το βράδυ. Οι 6 διαγωνιζόμενες που θα έχουν φτάσει στον Τελικό θα τεθούν στην κρίση – και μόνο – του κοινού που μετά από ψηφοφορία θα αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια του “MY STYLE ROCKS”.