Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων!

Γιάννης Σπαλιάρας

Χαμός από σχόλια στο Πρωινό! Τον ...έθαβαν και μετά συνειδητοποίησαν ότι τον έχουν καλεσμένο στην εκπομπή!

Την εμπειρία και το… κορμί του θα «διαθέσει» ο «Mr 4.000» Γιάννης Σπαλιάρας στους swingers που ετοιμάζονται να ζήσουν μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη πάθος και ηδονή, στο μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι που διοργανώνει το γνωστό στέκι τους στον Πειραιά, το club 2+2!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιούλης Σταρίδα στην εφημερίδα Espresso, ήδη δεκάδες ζευγάρια έχουν κάνει κράτηση για το event. Το πάρτι θα γίνει το Σάββατο 25 Ιουνίου, με guest star το γνωστό μοντέλο. Μάλιστα, η αφίσα του πάρτι έχει ήδη κυκλοφορήσει στις σελίδες των swingers στο διαδίκτυο. Ένας γεμάτος υπονοούμενα τίτλος: «4002+2» και ο Γιάννης Σπαλιάρας να ποζάρει πιο σέξι από ποτέ!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας θα κάνει στριπτίζ

Ο άοκνος εραστής που έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 4.000 γυναίκες, στο πάρτι των swingers θα αναλάβει χρέη dj. Θα βρεθεί πίσω από τα decks για να τους διασκεδάσει με τις μουσικές επιλογές του. Ωστόσο, όταν το κέφι ανάψει για τα καλά, αναμένεται να προσφέρει και πλούσιο θέαμα κάνοντας… στριπτίζ!

Το θέμα συζητήθηκε στο Πρωινό με όλες τις πιπεράτες λεπτομέρειες. Οι ατάκες έδιναν και έπαιρναν μέχρι που ο Γιώργος Λιάγκας υπενθύμισε στους συνεργάτες του ότι αύριο έχουν καλεσμένο στην εκπομπή τον… Γιάννη Σπαλιάρα!