Ο Φώτης Μεταξόπουλος αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Πέρασα διπλό εγκεφαλικό πριν από δύο μήνες»

Φώτης Μεταξόπουλος

«Ώσπου να έρθουν τα παιδιά μου, αισθάνομαι το αριστερό μου χέρι να μουδιάζει...»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος αποκάλυψε την άγνωστη περιπέτεια με την υγεία του που πέρασε πριν από δύο μήνες. Όπως εκμυστηρεύτηκε ο γνωστός χορογράφος, πέρασε διπλό εγκεφαλικό…

«Πέρασα διπλό εγκεφαλικό πριν από δύο μήνες. Δεν μου άφησε τίποτα. Αυτό το οφείλω στην Παναγία πρώτα και μετά στο χορό. Κόβω ένα τριαντάφυλλο και λέω το πάω στην Παναγία πάνω να ανάψω το καντήλι. Μόλις ακουμπάω το λουλούδι δεν αισθάνομαι καλά. Κρατάω το νεροχύτη έτσι, πέφτω σιγά σιγά. Κι όπως πέφτω λέω: «Παναγία μου, βοήθησε με». Συνέρχομαι σιγά σιγά, σηκώνομαι, ανάβω το καντήλι.

[dfp_ads id=236982]

Ώσπου να έρθουν τα παιδιά μου, αισθάνομαι το αριστερό μου χέρι να μουδιάζει κι αρχίζω και παραμιλάω και λέω «μα τι είναι αυτά τα πράγματα, εγώ τώρα να είμαι έτσι;» κι αρχίζω και δεν μπορώ να μιλήσω. Και σηκώνομαι απάνω και αρχίζω και χορεύω. Και κάνω γυμναστική στα χέρια μου για να ανοίξουν και τραγουδάω με «σ». Κι όπως έλεγα τριακόσια, τετρακόσια, πεντακόσια… χίλια». Στα χίλια έχουν φύγει όλα. Πάω στο νοσοκομείο, εξηγώ στον γιατρό τι γίνεται και μπροστά στον γιατρό με ξαναπιάνει. Όταν έκανα τη μαγνητική, λέει διπλό εγκεφαλικό», περιγράφει ο Φώτης Μεταξόπουλος.