Ο Φοίβος Δεληβοριάς σήμερα στο JoinUs

Ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι καλεσμένοι του Σαββατοκύριακου;

Όλη η παρέα του «JoinUs», κάθε Σαββατοκύριακο με νέα επεισόδια στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με πολλή όρεξη.

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου

Όλες οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις της Τζένιφερ Άνιστον, τραγουδούν με την Angelika Dusk και η Μαρία Χολέβα λέει όλα όσα πρέπει να προσέχει κάποιος για να βγαίνει χειμωνιάτικες βόλτες με το μωρό χωρίς να ανησυχούν. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κουβεντιάζει με την Ηρώ Μουκίου, η οποία εξηγεί γιατί μένει 350 χλμ μακριά από τον άντρα της, αλλά και πως αντιμετώπισε την εμμηνόπαυση.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μια πράσινη σαλάτα με απάκι και αβγό ποσέ, η Υπατία μαριναρισμένα σύκα με κρέμα και η Εμμανουέλλα προτείνει μια συνταγή κατευθείαν από τη Βαρκελώνη. Η Νάνσυ Μαλλέρου δίνει συμβουλές για να βρούμε τον ιδανικό σύντροφο, μαθαίνουμε να συνδυάζουμε τα παστέλ, γνωρίζουν τους συγγραφείς του νέου βιβλίου για τη Μελίνα Μερκούρη και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με τον ταλαντούχο Φοίβο Δεληβοριά.

Για το τέλος, διαλέγουν βιβλία με την ταλαντούχα πρωταγωνίστρια του «Ταμάμ», Λίλα Μπακλέση.

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου
Μαθαίνουμε να φοράμε τα τζιν, αλλά και ένας στιλίστας δείχνει πως θα αποφύγουμε τα στιλιστικά λάθη που συνηθίζουμε να κάνουμε. Πηγαίνουμε για ψώνια στο meet market και σινεμά στην πολυαναμενόμενη ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι». Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει τορτίγιες με λαχανικά σοτέ και σάλτσα γιαουρτιού και βρίσκουμε όλα τα ασιατικά υλικά για να φτιάξουμε σούσι μόνοι μας στο σπίτι. Η Κατερίνα Λέχου κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς και μιλάει για τη ζωή της αλλά και για το πώς καταφέρνει να είναι σέξι στα 48 της.

Η Νάνσυ Μαλλέρου δείχνει έξι κόλπα για να έχουμε καλύτερη μνήμη, η Ιλιάδα φτιάχνει μια φυσική μάσκα που κρύβει το hangover, θυμόμαστε τα σέξι μοντέλα που πέρασαν από τη ζωή του Leonardo DiCaprio ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας κουβεντιάζει με τον Θανάση για τη νέα του ιδιότητα σαν παρουσιαστής, για τα κιλά που θέλει να χάσει και για κόρη του.

Για το τέλος, συναντάμε τον Δημήτρη Μακαλιά που μας λέει τι δεν φοράει όταν κοιμάται.