«Ο ένας μεγάλος μου έρωτας ήταν ο Μάριος Φραγκούλης, ο δεύτερος ο πρώην σύζυγος μου»

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου

«Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει κι εγώ κάποιες ολέθριες σχέσεις στη ζωή μου».

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου νιώθει μοιραία καθώς μπορεί να αλλάζει τις ζωές κάποιων ανθρώπων προς το καλύτερο και πιστεύει πως καθένας στη ζωή του έχει 3 μεγάλους έρωτες, αποκαλύπτοντας ποιοι ήταν μέχρι τώρα οι δικοί της.

[dfp_ads id=236982]

«Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει κι εγώ κάποιες ολέθριες σχέσεις στη ζωή μου. Πιστεύω ότι έχω αγγίξει τις ζωές κάποιων ανθρώπων θετικά. Δεν νιώθω ακριβώς μοιραία με την έννοια που είναι στην παράσταση, αλλά νιώθω μοιραία με την έννοια ότι …ναι, όταν αγγίζω τις ζωές κάποιων ανθρώπων τις αλλάζω προς το καλύτερο.

Για να μάθετε πάλι για κάποια μου σχέση, ή θα πρέπει να είμαι πάλι τόσο τρελά ερωτευμένη που να το καταλαβαίνουν και οι πέτρες, ή θα το μάθετε όταν κάνω τον επόμενο γάμο.

Στους πρώτους 6 μήνες μιας σχέσης που είσαι τρελός και παραβός για τον άλλο, αν υπάρξει πρόταση γάμου οφείλεις να πεις ναι, αλλιώς δεν είναι έρωτας.

Λένε ότι στη ζωή σου ερωτεύεσαι 3 φορές. εγώ μέχρι στιγμής έχω ερωτευτεί 2 οπότε μου μένει άλλη μία, για να δούμε. Ο ένας μεγάλος μου έρωτας ήταν ο Μάριος Φραγκούλης και ο δεύτερος ο πρώην σύζυγός μου.»