Ο εκνευρισμός της Φαίης με τον Ελευθερίου: «Τον είχα για πιο μαγκάκι»

Δείτε τι προκάλεσε τον εκνευρισμό της και ποια ήταν η απάντηση της στον ηθοποιό

Μια… παρένθεση στον σχολιασμό θέλησε να κάνει η Φαίη Σκορδά για να δώσει τη δική της απάντηση στα όσα είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου σε συνέντευξη του στο περιοδικό Οκ! Ο ηθοποιός σχολίασε τα λεγόμενα των δύο παρουσιαστών του Πέτρου Κωστόπουλου και του Γιώργου Λιάγκα, δηλαδή τις φράσεις «Όπου γάμος και χάρά η Βασίλω πρώτη» και ότι «κούρασε» αντιστοίχως, λέγοντας:

«Δεν καταλαβαίνω τον αρνητισμό που βγάζουν και οι δυο τους απέννατί μου και θα σκεφτώ αν θα ξαναπάω στις εκπομπές τους. Και οι δύο, όποτε με καλούσαν , μου ζητούσαν να κάνω μιμήσεις, να τραγουδήσω και γενικότερα να δώσω μία κωμική νότα στο πρόγραμμα. Αισθάνομαι γενικά ότι για αυτού του είδους τις εκπομπές είμαστε αναλώσιμοι, γιατί όποτε θέλουν σε εκθειάζουν και με την ίδια ευκολία μπορούν να σε ρίξουν στα Τάρταρα» λέει ο Ελευθερίου στη συνέντευξή του και προκάλεσε εκνευρισμό στην παρουσιάστρια του Πρωινό Φαίη Σκορδά, η οποία απάντησε…

«Θέλω να πω ότι δεν είναι δυνατόν και όχι μόνο για τον Ελευθερίου… εγώ η Λάουρα, ο Θέμης, η Σάσα. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει και επειδή σε έχουν καλέσει σε μία εκπομπή, σε εκτιμούν και είσαι ταλαντούχος, είσαι ταλαντούχος, είσαι ταλαντούχος… Είσαι ταλαντούχος, ναι, όλοι το λένε, αλλά δεν είναι δυνατόν κάθε φορά τα σχόλια να είναι τα ίδια γιατί δε θα υπήρχε λόγος να γίνεται και ένας σχολιασμός. Το θέμα είναι εάν τα σχόλια αυτά, τα οποιαδήποτε σχόλια, γίνονται κακοπροαίρετα. Δε μου άρεσε, δε το περίμενα από τον Ελευθερίου, τον είχα πιο μαγκάκι.»

Δείτε όσα είπε η Φαίη: