Ο… εφιάλτης του Έκτορα Μποτρίνι

Μετά από ένα χρόνο απουσίας του από το τηλεοπτικό τοπίο ο Έκτορας Μποτρίνι επέστρεψε συνεχίζοντας τον «Εφιάλτη στην κουζίνα» μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Να σημειώσουμε δε, ότι στην πρεμιέρα της η εκπομπή σημείωσε 20,3 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 17,2 στο δυναμικό κοινό, που μπορεί να μην είναι και… τεράστιες αλλά αποδεικνύουν ότι ο «Εφιάλτης» έχει σταθερούς τηλεθεατές.

Σε αυτόν τον κύκλο επεισοδίων πάντως, σκοπός του γνωστού σεφ είναι να επισκεφτεί εστιατόρια εκτός Αθηνών, προσπαθώντας να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να… πάρουν τα πάνω τους. Έτσι λοιπόν κι αυτή την Πέμπτη, βρίσκεται στις Ράχες Λαμίας, όπου όμως, αντί να προκαλέσει «εφιάλτη στην κουζίνα», έρχεται αντιμέτωπος με τον χειρότερο… εφιάλτη του. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ο Στέφανος, είναι ένας πολύ… δύσκολος άνθρωπος που τους αποδιοργανώνει όλους. Αλλά είπαμε: αυτός είναι ο ιδιοκτήτης και θέλει να κάνει κουμάντο ακόμα και στον Έκτορα που φαίνεται πως βρήκε το μάστορά του!

Η σύζυγος του Στέφανου λοιπόν καλεί το γνωστό σεφ που διαπιστώνει πως όλα θα λειτουργούσαν ρολόι, αν δεν υπήρχε ο ιδιοκτήτης. Οι υπάλληλοι είναι καλοί, εργάζονται σκληρά, το εστιατόριο λειτουργεί σωστά, μέχρι τη στιγμή που ο Στέφανος αναλαμβάνει δουλειά. Ο ιδιοκτήτης δημιουργεί εντάσεις και καβγάδες, ενώ δεν διστάζει να τα βάλει ακόμα και με τους πελάτες, με αποτέλεσμα το εστιατόριο να κινδυνεύει να κλείσει, αλλά ο ίδιος δεν το καταλαβαίνει. Ο Έκτορας αναλαμβάνει δουλειά και τα βρίσκει σκούρα. Ο Στέφανος καταφέρνει να τον βγάλει εκτός εαυτού και οι συγκρούσεις μεταξύ τους θα είναι… απολαυστικές! Η δυσκολία που έχει ο Έκτορας είναι να βάλει ωραία φαγητά μέσα στον κατάλογο και να βγάλει τον ιδιοκτήτη εκτός μαγαζιού. Το αν τα καταφέρει ή όχι, θα το δούμε την Πέμπτη, στις 11 το βράδυ!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Θα καταφέρει ο Έκτορας Μποτρίνι να βάλει μυαλό στον άσωτο υιό;