Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε στον Σεφερλή για την παρεξήγηση στην εκπομπή των Λιάγκα-Σκορδά

«Δεν μπορείς να λες σε μένα για την πρώην μου...».

Καλεσμένος στο πλατό του MEGA με μία ήταν ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος αναφέρθηκε στο τελευταίο περιστατικό που συνέβη με την συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

«Για άλλη μια φορά έδωσα μια μισάωρη συνέντευξη γιατί είχα κάτι να πω, ένα καινούργιο τραγούδι. Δεν βγαίνω σε συνεντεύξεις όταν δεν έχω να πω κάτι, τραγουδιστής είμαι. Έδωσα μισή ώρα συνέντευξη, είπα δέκα ωραία πράγματα, για τους συνεργάτες μου, για τις κινήσεις μου. Και για άλλη μια φορά, το παιδί που έκανε μοντάζ, απ’ ότι ενημερώθηκα, έβγαλε δύο τίτλους, τους οποίους εγώ προσπάθησα με πολύ ωραίο τρόπο να αποφύγω γιατί ήταν “κίτρινοι”. Βγήκα και είπα ότι δεν είναι δυνατόν να δίνω μισή ώρα συνέντευξη, να λέω για τους συνεργάτες μου και εσείς να μου γράφετε πάλι για κάτι που έχει συμβεί πριν 20 χρόνια και ότι σας κάνει εσάς “κίτρινο” και ίντριγκα.

Κατ’ αρχήν να πω ότι δεν έχω τίποτα με τα παιδιά. Όπως δεν θα είχα και τίποτα με εσένα, αν κάποιος συνεργάτης σου σε χαμηλότερο επίπεδο από εσένα, έκανε αυτή τη βλακεία. Δεν θα μου έφταιγες εσύ σε τίποτα. Αλλά βλέπω ότι τα παιδιά που ασχολούνται με αυτά τα μοντάζ και είναι κάτω από εσάς, είναι ποτισμένα τόσο πολύ με ίντριγκα μέσα τους που από μόνοι τους αποφασίζουν να βγάλουν μόνο το “κίτρινο” έξω. Με πήρε όλο το κανάλι και τους ευχαριστώ πάρα πολύ και γι’ αυτό που έκανε χθες ο Γιώργος και βγήκε έξω και είπε ότι είχα δίκιο, τον ευχαριστώ πάρα πολύ, είναι προς τιμήν του. Και σου λέω, δεν έχω τίποτα με τα παιδιά. Κάποιος όμως πρέπει να πάρει την ευθύνη, κάποιος είναι υπεύθυνος.

Δεν γίνεται να λες σε εμένα για την πρώην μου, για τη γυναίκα μου μετά από 20 χρόνια που είμαι παντρεμένος, ούτε να μου βγάζεις τίτλους που δεν έχουν σχέση με τη δουλειά μου. Βγήκα, τα είπα γιατί είχα χίλια δίκια, αλλιώς δεν θα έβγαινα να τα πω και όλοι είπαν ότι έχω δίκιο. Μέχρι και οι άνθρωποι που έχουν την εκπομπή. Όπως με εσένα δεν θα είχα πρόβλημα, δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά, τα αγαπάμε, είναι μια χαρά ζευγάρι και μου ξηγήθηκαν πολύ καλά χθες, που δεν το έχουν ξανακάνει. Τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό που κάνανε, αλλά δεν τους ευχαριστώ για αυτό που δεν κάνανε.

Είπε ο Γιώργος ότι “είπαμε του παιδιού ότι θα παίξει το τραγούδι και να κάνουμε τη συνέντευξη”. Όχι, εγώ πηγαίνω στην τηλεόραση για να μην μου πει ο Μάρκος ότι “δεν ήρθες”, για να μην μου πει ο Γιώργος ότι “δεν ήρθες”. Η δουλειά μου πηγαίνει καλά και μπορεί χωρίς τηλεόραση να πάω καλά. Το κάνω για να πάω στον φίλο μου τον Μάρκο και στον φίλο μου τον Γιώργο. Ε, μη μου την κάνετε και μετά από έξι μήνες που δεν έχω μιλήσει σε κανέναν. Όλα καλά, όλα αγάπη πολύ, όλοι είμαστε στην ίδια τη δουλειά».

https://www.youtube.com/embed/HclSF1gMDwI