Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στο «Σπιτάκι» για τη συνεργασία με Καραβάτου – Κατσούλη

Ο πρώην συνεργάτης του «Στα καλά καθούμενα» βρέθηκε στην αντίπαλη πρωινή εκπομπή...

Μπορεί να είχαμε συνηθίσει να τον βλέπουμε στην πρωινή παρέα του Epsilon τα Σαββατοκύριακα, ωστόσο σήμερα ο πρώην συνεργάτης της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη βρέθηκε στην απέναντι εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να τον υποδέχεται στο πλατό του Alpha.

Η πρώτη αναφορά έγινε με αφορμή την κολώνια του ηθοποιού, ο οποίος ρώτησε γιατί δεν μπορεί να αναφέρει το όνομα της…
«Δεν τα ξέρεις δε τα έμαθες πέρυσι;
«Όχι εκεί μου είπαν λέμε ό,τι θέλουμε, γιατί εδώ σας βάζουν χέρι; ό,τι ήθελα έλεγα δε μου είπαν μην πεις αυτό, μην πεις εκείνο. Γιατί εδώ σας λένε κάτι;»
Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε για την εμπειρία του ζωντανού προγράμματος και την παρέα του «Στα καλά καθούμενα», αλλά και την αποχώρηση του από το κανάλι…
«Πολύ μεγάλη εμπειρία, πραγματικά δεν το έχω ζήσει ποτέ, πέρα από το να πάω σε μία συνέντευξη να μιλήσουμε για μία δουλειά. Μου άρεσε πάρα πολύ σαν διαδικασία. Ένιωθα πολύ ασφαλής βέβαια, γιατί ήμουν με ανθρώπους που ήξερα πολύ καλά και αγάπησα γρήγορα. Γίναμε ομάδα, οπότε είχα την τύχη η πρώτη μου δουλειά σε κάτι ζωντανό να είναι μια ομάδα που νιώθω ότι είμαι σπίτι μου. Δεν ένιωσα άγχος τι πρέπει τι δεν πρέπει να πω, και δεν έκανα και καμία γκάφα. Τον Κρατερό ήξερα μόνο από πριν γιατί είχαμε δουλέψει σε μια δουλειά, δε σημαίνει ότι ήμασταν φίλοι, αλλά δέσαμε γρήγορα. Και με την Κατερίνα και με την Όλγα χρειάστηκαν μια δυο φορές για να νιώσουμε ότι φεύγουμε από τον καναπέ του σπιτιού μας και πάμε στον καναπέ ενός πλατό και κάνουμε ζωντανά αυτό που θα κάναμε και σπίτι μας. Και έτσι πέρασα πολύ ευχάριστα, πολύ αβίαστα.

Ήταν μια κοινή απόφαση να μην είμαι φέτος. Δηλαδή φτάσαμε σε ένα σημείο όπου είπαμε ότι από εδώ και πέρα δεν βρίσκουμε έναν κοινό κώδικα να συνεχίσουμε, είχαμε πολλά άλυτα θέματα και δεν συνεχίσαμε.»

 https://www.youtube.com/embed/_X4jcLceo7A