Ο Χρήστος Πάζης στο The 2night show: Οι λόγοι για τους οποίους χάθηκε από το τραγούδι και η περιπέτεια με την υγεία του

Ποιούς θα δούμε το βράδυ της Τετάρτης στον ΑΝΤ1;

O Θοδωρής Μαραντίνης, o frontman από το συγκρότημα Onirama, επισκέπτεται το πλατό του The 2night Show, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στις 23:15. Τραγουδάει ζωντανά με την κιθάρα του το νέο του τραγούδι, μας αποκαλύπτει προσωπικές πληροφορίες και μας μιλάει για τη συνεργασία του με τον Χρήστο Κυριαζή.

thodwris

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη συναντάει τον Γρήγορη Αρναούτογλου στο The 2night Show και μας μιλάει για το πρώτο της ραντεβού με τον σύζυγό της και γνωστό μπασκετμπολίστα Νίκο Οικονόμου. Γιατί επικρατεί το απόλυτο γέλιο στο πλατό όταν η Όλγα Λαφαζάνη παίζει το παιχνίδι με τα ακουστικά; Τι της λέει ο Γρηγόρης και τι καταλαβαίνει η Όλγα;

olga

Ο Χρήστος Πάζης συναντιέται τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη, μας εξηγεί τους λόγους που χάθηκε από το τραγούδι, για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και μας τραγουδάει ζωντανά στο πλατό παρέα με την κιθάρα του Δημήτρη Σταρόβα.

pazis2

 

Έχει ζήσει μεγάλες στιγμές ως ένα από τα καλύτερα top model σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η Βίκυ Κουλιανού έρχεται στο The 2night Show, μας εξομολογείται κάτι πολύ προσωπικό και μας αποκαλύπτει ότι ο λόγος που έγινε γνωστή στο εξωτερικό ήταν η ιδιαίτερη μύτη της.

koulianou