Ο Χρήστος Μάστορας μιλάει για το Rising Star και το The Voice!

Χρήστος Μάστορας

«Μόνο ευχάριστα συναισθήματα, γιατί πρόκειται για το Νο. 1 μουσικό talent show αλλά, για να είμαι ειλικρινής, υπάρχει μια δόση άγχους και ευθύνης».

Συνέντευξη στο ένθετο περιοδικό “tv kous kous” και την Κατερίνα Θεοδωροπούλου έδωσε ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος μίλησε για το Rising Star, αλλά και για το The Voice.

[dfp_ads id=236982]

Η συμμετοχή σου στο Rising Star τι συναισθήματα σου δημιουργεί;

Μόνο ευχάριστα συναισθήματα, γιατί πρόκειται για το Νο. 1 μουσικό talent show αλλά, για να είμαι ειλικρινής, υπάρχει μια δόση άγχους και ευθύνης, γιατί διαπραγματευόμαστε το μέλλον επίδοξων νέων καλλιτεχνών και, ως γνωστόν, εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε ευαίσθητες ψυχές. Θέλει προσοχή και κατάλληλο χειρισμό η κάθε κριτική και αυτό από την πλευρά μου θέλει δουλειά.

Ήσουν αγχωμένος για το πρώτο σου τηλεοπτικό εγχείρημα; Φαίνεσαι πολύ άνετος, ατακαδόρος!

Είμαι αγχωμένος σε όλα τα επαγγελματικά μου εγχειρήματα, γιατί αγαπώ τη δουλειά μου και θέλω να παρουσιάζω τον καλύτερό μου εαυτό, πόσω δε μάλλον σε ένα χώρο καινούργιο για μένα όπου δεν κουβαλάω και τη μεγαλύτερη εμπειρία. Είναι πολύ γρήγοροι στην ατάκα οι υπόλοιποι συντελεστές του show, οπότε αναγκάστηκα να προσαρμοστώ στην ταχύτητά τους.

Τελικά, το Rising Star είναι το καλύτερο σόου στην ελληνική τηλεόραση;

Το Rising Star είναι ένα φαντασμαγορικό μουσικό talent show που η ομάδα του ΑΝΤ1 έχει οδηγήσει στην κορυφή, όπως έκανε με όλα τα shows μέχρι τώρα.

Ποια είναι η άποψή σου για το The Voice, το έτερο μουσικό σόου που προβάλλεται;

Το The Voice είναι ένα δοκιμασμένο γνώριμο concept και δεν έχω να πω κάτι για την πλατφόρμα, γιατί είναι κάτι καθιερωμένο από τα προηγούμενα χρόνια προβολής του. Οι coaches είναι καλλιτέχνες που θαυμάζω για τη μουσική τους πορεία, με την Έλενα και τον Σάκη έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν και αυτό που κάνουν και οι τέσσερις το κάνουν άψογα, όπως και οι υπόλοιποι συντελεστές.