Ο Χρήστος Κιούσης στο Game of Tennis

Οι προσπάθειές του να μεταδώσει το «μικρόβιο» του τένις στην τηλεοπτική του παρέα...

O τενίστας της παρέας των «Ράδιο Αρβύλα» μίλησε στην εκπομπή του Focus Fm 103.6 Game of Tennis και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, για το πάθος του με την αντισφαίριση και αποκάλυψε όλα όσα τον έχουν κάνει να αγαπήσει το σπορ. Ο Χρήστος Κιούσης μίλησε επίσης για τις προσπάθειές του να μεταδώσει το «μικρόβιο» του τένις στην τηλεοπτική του παρέα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μόνο ο Αντώνης Κανάκης, που τα τελευταία χρόνια παίζει εκτός από ρακέτες παραλίας και σκουός, θα μπορούσε να μπει σε ένα tennis court, ενώ υπογράμμισε επίσης πως τόσο ο Στάθης, όσο και ο Γιάννης θα ήταν ιεροσυλία να μπουν στο γήπεδο και δε θα τους το επέτρεπε ποτέ!

Ο Χρήστος Κιούσης παραδέχτηκε ότι ενώ όταν πρωτοξεκίνησε να παίζει ήταν πολύ πιο εκφραστικός μέσα στο γήπεδο και μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει σπάσει από τα νεύρα του 6-7 ρακέτες, αλλά όσο περνούσε ο καιρός έγινε πιο ήπιων τόνων και πλέον απολαμβάνει την ηρεμία του παιχνιδιού και δεν του αρέσει καθόλου η καζούρα μεταξύ των παιχτών! Όσον αφορά τον αγαπημένο του παίχτη, τόνισε πως ο Μπόρις Μπέκερ ήταν αυτός που θαύμαζε ως πιτσιρικάς, ενώ τώρα δεν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά «ποιος δεν θαυμάζει την τενιστική μαγεία του Ρότζερ Φέντερερ»!

Τέλος, ο Χρήστος Κιούσης επεφύλασσε και μια σπουδαία τενιστική έκπληξη καθώς, χωρίς να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες, προανήγγειλε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα συμμετάσχει ενεργά στην διοργάνωση ενός φιλανθρωπικού tennis event στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή και μιας σπουδαίας τενίστριας. 

Ακούστε την συνέντευξη του Χρήστου.