Ο Χρήστος Φερεντίνος μιλάει για τον χωρισμό του! Τι απαντά για τον Σωτήρη Καλυβάτση;

Χρήστος Φερεντίνος

Όλα όσα ειπώθηκαν στη …συνάντηση με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο “Βράδυ”!

Καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου στο “Βράδυ” ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος, όπως ήταν φυσικό, μίλησε και για τον χωρισμό του με τη Σοφία Παυλίδου. Επίσης, αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα για τον Σωτήρη Καλυβάτση. Βέβαια, σχεδόν όλο το κομμάτι της συζήτησης έγινε, έχοντας και οι δύο πολύ χιούμορ και προσπαθώντας να δουν την θετική πλευρά του πράγματος.

[dfp_ads id=236982]

«Σε καλώς ορίζω στο κλαμπ των μοναχικών ανδρών. Αισθάνομαι ότι σαν παλιός πρέπει να σου κάνω μια εισαγωγή στη νέα ζωή», είπε αρχικά ο Πέτρος Κωστόπουλος και εν συνεχεία ο Χρήστος Φερεντίνος τόνισε: «Αισθάνομαι όπως πας στο στρατό την πρώτη μέρα. Μην κάνεις “αχ” γιατί θα φύγω, είμαι …πρόσφατος. Να το δούμε από τη θετική πλευρά. Όλα καλά, είμαστε σε πολύ καλή φάση γενικότερα, αγαπημένοι και ξεκάθαροι. Αν δεν βιώσεις τη δυσκολία της κατάστασης, τότε δεν φτάνεις μετά στο καλό αποτέλεσμα. Πολλές φορές η συναισθηματική δυσκολία έρχεται στο φινάλε μιας κατάστασης, πριν ανακοινωθεί, πριν επισημοποιηθεί, πριν παρθεί η απόφαση καν, τότε ο καθένας με έναν διαφορετικό τρόπο βιώνει το “πένθος” του. Αν αυτά ταυτιστούν, συγχρονιστούν και οι διαθέσεις δύο ανθρώπων που είναι χρόνια μαζί, τότε όλα τελειώνει αγαπημένα. Αυτό συνέβη και με εμάς».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα για τον Σωτήρη Καλυβάτση, ο Χρήστος Φερεντίνος είπε: «Ακούγονται πολλά ψέματα, όπως προχθές ακούσαμε κάτι χοντροειδέστατα ψέματα».