«Ο Bo ήταν σαν να καθάρισε! Μαζί με το λίπος που πέταξε, πέταξε και…»

Bo

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε να κερδίσει.»

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στην εκπομπή Όλα καλά για διάφορα κομμάτια της εμπειρίας του στο Survivo, αλλά και τα πρόσωπα μέσα σε αυτό…

Τι του έλειψε:

[dfp_ads id=236982]

«Ευτυχώς ο υποσιτισμός σε κάνει να μην έχεις ερωτικές επιθυμίες. Μου έλειψαν άνθρωποι, μου έλειψαν αγκαλιές, μου έλειψαν φιλιά, η μαμά μου, ο μπαμπάς μου, η αδελφή μου. Μέσα στο Survivor πολλές φορές δεν είχες την ευκαιρία να αγαπηθείς. Ήταν όλο πάρα πολύ γρήγορο. Πολλά παιδιά εκεί μέσα, και δεν το εννοώ άσχημα, είχαν πολύ έντονη φιλοδοξία να κερδίσουν. Εγώ επειδή μάλλον είχα συμβιβαστεί με το γεγονός ότι δεν θα βγω πρώτος, το πέρασα λίγο πιο χαλαρά το πράγμα. Με άλλα λόγια θα έλεγα ότι μου έλειψε η ανάγκη που έχει ένας άνθρωπος να αισθανθεί άνθρωπος.»

Ειρήνη Παπαδοπούλου:

«Στο Survivor μετάνιωσα για έναν άνθρωπο και το έλεγα και στον Ντάνο, ότι έπρεπε να είχαμε πιάσει την Ειρήνη Παπαδοπούλου πιο έντονα να της μιλήσουμε περισσότερο. Και το είπα και τώρα στην Ειρήνη ότι «προσπάθησα να σε προσεγγίσω, δεν ήσουν και εσύ πολύ ανοιχτή, είχες αρχίσει να φρικάρεις, έπρεπε να σε είχαμε πιάσει και οι δυο μας να μιλούσαμε λίγο παραπάνω, νομίζω ότι θα είχες μείνει στο παιχνίδι».

Γιώργος Αγγελόπουλος:

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε να κερδίσει.»

Μπο:

«Ο Μπο ήταν ένα παιδί που επίσης προς το τέλος ήρθαμε πολύ κοντά. Είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος που μέσα από το παιχνίδι και μέσα από την μεταμόρφωση του που του πήγε πάρα πολύ, φαινόταν αυτό και στη συμπεριφορά του. Ήταν σαν να καθάρισε. Μαζί με το λίπος που πέταξε, πέταξε και σκουπίδια που είχε μαζεμένα χρόνια.»