Ο Αρναούτογλου ρώτησε και την Ευριδίκη γιατί δεν κάνει παιδί, αλλά…

Τι έγινε μετά την επίθεση του Δημήτρη Κοργιαλά στις κάμερες;

Το κουδούνι των Καρντάσιανς χτύπησε χθες βράδυ η Ευριδική και πέρασε στο τηλεοπτικό σπιτικό τους για κουβέντα και τραγούδι. Η Ευριδίκη μίλησε για πολλά, μεταξύ άλλων και για την Eurovision, τονίζοντας ότι δεν θα ξαναπήγαινε παρά μόνο για να κάνει φωνητικά.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε την τραγουδίστρια για την επίθεση που είχε κάνει ο Δημήτρης Κοργιαλάς σε τηλεοπτικό συνεργείο στο αεροδρόμιο. «Ο Δημήτρης δεν ήταν ποτέ επιθετικός, ήθελαν να βγάλουν αυτή την εικόνα. Έγινε μήνυση γι' αυτό το περιστατικό και κέρδισε και τη δίκη, αλλά δεν βγαίνουν ποτέ προς τα έξω αυτά τα πράγματα. Κέρδισε και τη δίκη και την έφεση, χρηματικά.», τόνισε η Ευριδίκη.

Παρά το περιστατικό που είχε γίνει με την Μαρία Μπεκατώρου την τελευταία φορά που ο Γρηγόρης ρώτησε την Βασιλική Ανδρίτσου γιατί δεν έχει κάνει παιδί, χθες επανέλαβε την ερώτηση και στην Ευριδίκη. Η τραγουδίστρια έχει ένα παιδί 17 ετών με τον Γιώργο Θεοφάνους. Η ερώτηση ωστόσο αφορούσε στο ενδεχόμενο ένος ακόμα παιδιού με τον Δημήτρη Κοργιαλά. Όταν η Ευριδική άρχισε να έρχεται σε δύσκολη θέση ο Γρηγόρης το τέλειωσε με συνοπτικές διαδικασίες: «Εντάξει, δεν επιμένω»…

//www.youtube.com/embed/EYSqtzjvkUk

Δείτε ακόμα:

Σε πολύ δύσκολη θέση η Ανδρίτσου – Έξω φρενών η Μπεκατώρου με τον Αρναούτογλου!