Ο Αρναούτογλου απάντησε για Καλογρίδη: «Έκλεψε» στο Nomads;

Nomads

Ποια είναι η αλήθεια για τον αγώνα της αποχώρησης;

Πολλά γράφτηκαν και άλλα τόσα ακούστηκαν για το Nomads μετά την προβολή του επεισοδίου της περασμένης Παρασκευής. Η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε στο επίκεντρο των σχολίων, καθώς πολλοί ισχυρίστηκαν ότι «έκλεψε» στα παιχνίδια για να καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη Φαίη Σκορδά στο Πρωινό, ξεκαθάρισε ορισμένα πράγματα.

Ο τυφώνας που πέρασε από το Palawan

«Είμαστε όλοι καλά. Την βραδιά του τυφώνα, οι παίκτες από την ομάδα των Ωκεανών δεν κοιμήθηκαν στην παραλία, πήγαν κάπου αλλού. Τέλος καλό όλα καλά! Είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας.

Δεν μπορούμε να διανοηθούμε στην Ελλάδα πώς μένουν αυτοί οι άνθρωποι (σ.σ. ντόπιοι), είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο νησί».

Τι συνέβη με τη Νατάσα Καλογρίδη;

[dfp_ads id=236982]

«Για ποιο λόγο να στηρίξουμε τη Νατάσα; Σας θυμίζω ότι ο Φώτης έχασε την προηγούμενη εβδομάδα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο στο Ντα Βίντσι, κάθισε η Εύη στον πίρο. Ο διαιτητής αυτός είναι πολλά χρόνια. Έκανε παρατήρηση στη Νατάσα κάποια στιγμή που ακουμπούσε, έκανε και στον Φώτη, δεν σταμάτησε τον αγώνα. Δεν μπορώ να παρέμβω. Κι εγώ που το έβλεπα από μπροστά φαινόταν έτσι ακριβώς (σ.σ. ότι ακουμπούσε). Ο διαιτητής, όμως, παρακολουθούσε από τα πλάγια. Δεν ακουμπούσε, όσο κι αν φαινόταν ότι ακουμπούσε.

Εγώ προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο τυπικός. Δεν έχω καμιά συμπάθεια. Είπα από την αρχή στους παίκτες ότι κάποιους σας γνωρίζω καλά, κάποιους περισσότερο, κάποιους καθόλου, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού καμία φιλία δεν έχει σχέση».

Δημιουργείται «κλίκα» με αρχηγό τον Δημήτρη Αλεξάνδρου;

«Θα ήθελα να μη μετέχω σε αυτή την κουβέντα. Είστε τηλεθεατές, μπορείτε να κρίνετε όποιον θέλετε, εγώ δεν μπορώ να υποστηρίξω τίποτα τέτοιο. Προσπαθώ πραγματικά να βγάλω σε κάθε συζήτησή μου ό,τι μπορώ από τα παιδιά».