Ο Άρης Πλασκασοβίτης νίκησε στο 7ο live του Your Face Sounds Familiar

Δείτε όλα όσα έγιναν στο 7ο live του YFSF. Όλες οι μεταμφιέσεις των παικτών!
Ο Άρης Πλασκασοβίτης εντυπωσίασε τους κριτές αλλά και το κοινό κερδίζοντας στο 7ο live του σόου των μεταμφιέσεων ως Freddie Mercury, με το τραγούδι «Another one bites the dust».

Νωρίτερα…

00:50
Ξεκινάει ο χορός της Μαρίας Μπεκατώρου…

Οι βαθμοί μετατρέπονται σε πόντους. Η Σοφία Βόσσου προηγείται και η Κατερίνα Γκαγκάκη αποφασίζει να δώσει το 10 στον Γιάννη Σαββιδάκη που ισοβαθμεί με τη Σοφία Κουρτίδου.

Οι βαθμοί μετά τα 5αρια των διαγωνιζομένων…00:32
Ξεκινά η βαθμολογία των κριτών η οποία διαμορφώνεται ως εξής…
 

00:04
Ο Γιάννης Σαββιδάκης κερδίζει την επιτροπή με τη σοβαρότητα με την οποία υποδύεται το Γιώργο Μαργαρίτη και ολοκληρώνει τον κύκλο των μεταμφιέσεων.

23:43 Η Μπέτυ Μαγγίρα γίνεται εμφανισιακά τουλάχιστον ο Μιχάλης Ρακιντζής και παίζει με τους στίχους του τραγουδιού βγάζοντας ένα… κουνέλι από το πουκαμισό της.


 

23:27
«Abrazame» τραγούδησε ο Κώστας Δόξας ως Julio Iglesias με ερωτική διάθεση κάνοντας τη Μπέσυ Μάλφα να ακολουθήσει το παράδειγμα του Τάκη Ζαχαράτου και να σηκωθεί κι εκείνη από τη θέση της για ένα φιλί στον τραγουδιστή.
 

23:05
Η… μελαμψή Σοφία Βόσσου για τις αναγκες της μεταμφίεσης της σε Aretha Franklin, κερδίζει την κριτική επιτροπή με την ενέργειά της στο τραγούδι «Think»


 

22:47
Η Σοφία Κουρτίδου μεταμφιέζεται σε Μπέσσυ Αργυράκη και η τραγουδίστρια είναι εκεί και τη συγχαίρει από τη θέση του Τάκη Ζαχαράτου στην κριτική επιτροπή! «Μεγάλη στιγμή»…


22:26
Μια εκρηκτική εμφάνιση ως Freddie Mercury έκανε ο Άρης Πλασκασοβίτης που έχασε κυριολεκτικά το μικρόφωνο από τα χέρια του, σε μια άτυχη στιγμή την ώρα που έβγαζε το σακάκι του. Η μεταμφίεση του όμως έκλεψε τις εντυπώσεις!


 

22:12
Ο Λευτέρης Ελευθερίου αναμετριέται με τον μύθο Στέλιο Καζαντζίδη στο τραγούδι «Δε θα ξαναγαπήσω» και δέχεται τις συμβουλές του Τάκη Ζαχαράτου, ο οποίος τον είχε υποδυθεί στο παρελθόν.


 

21:57
Η σέξι Ελευθερία Ελευθερίου τραγουδά «Dance Again» ως Jennifer Lopez και ανάβει φωτιές…


21:34
 Mε άρωμα από Grease η σκηνή του YFSF με τον Παντελή Καναράκη να μεταμφιέζεται σε John Travolta και να δέχεται πολλές παρατηρήσεις…

21:23 Η Βανέσα Αδαμοπούλου ανοίγει τον «χορό» των μεταμφιέσεων και παρά το προβληματάκι που αντιμετώπισε οι κριτικές που λαμβάνει για τη μεταμφίεση της σε Anouk είναι εξαιρετικές!

 


21:16
Η Μαρία Μπεκατώρου μας καλησπερίζει φορώντας μια μπλε τουαλέτα και εύχεται σε όλους «Χριστός Ανέστη».Επιμέλεια: Λία Παππά