Ο Απόστολος Γκλέτσος «αδειάζει» τον Μέμο Μπεγνή! Τα σχόλια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο…

Απόστολος Γκλέτσος

Μετά τον Ανδρέα Γεωργίου, ο Απόστολος Γκλέτσος που πρωταγωνιστεί στην σειρά Τατουάζ «απαντά» στον Μέμο Μπεγνή!

Ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην σειρά Τατουάζ έδωσε καυστική απάντηση για το σχόλιο του Μέμου Μπεγνή για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την ανακοίνωση της ένταξης του στο καστ της σειράς «Τατουάζ».

«Δεν είναι και κανένα μεγάλο ταλέντο ο Μέμος Μπεγνής! Μην τρελαθούμε! Είναι ένας ηθοποιός. Και τον κρίνω όχι ως ηθοποιός, ως κοινό. Η τέχνη, ζωγραφική, μουσική, υποκριτική, είναι ανοιχτή στον καθένα να δοκιμάσει. Αν ο Ντάνος μπορεί και τα πει και έχει ταλέντο, γιατί όχι; Why not? Με χαρά πρέπει όλοι εμείς που κάνουμε αυτή τη δουλειά να τον καλωσορίσουμε. Από εκεί και πέρα, μόνο ο κόσμος θα αποφασίσει για την πορεία του. Ας δίνουμε μια ευκαιρία και σε κάποιους ανθρώπους. Για να θέλει να το κάνει πάει να πει ότι κάτι πιστεύει. Του έχει κάνει δοκιμαστικά ο Αντρέας. Ο Αντρέας δεν είναι κανένας τυχαίο σκηνοθέτης», ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος.

[dfp_ads id=236982]

Στο πλαίσιο των διαδικτυακών σχολίων που έγιναν σχετικά με την συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ, η ανάρτηση του Μέμου Μπεγνή είχε προκαλέσει αίσθηση. «Πόσο λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια», είχε γράφει ο ηθοποιός προκαλώντας και τη σκληρή απάντηση του σκηνοθέτη της σειράς Ανδρέα Γεωργίου.

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος που μας έκανε κλικ και δημιουργήσαμε έναν ρόλο για να εκμεταλλευτούμε και την προσωπικότητά του και κάποια χαρακτηριστικά του, ιδιότητες, σπορ που κάνει. Θα τα δούμε όλα αυτά στον ρόλο. Καμιά φορά, οι επιλογές των καναλιών γίνονται με βάση τα οικονομικά δεδομένα.

Σε αυτή τη φάση, εμείς σαν ομάδα καταφέραμε με τα σημερινά δεδομένα να προσαρμοστούμε σε κάποιες συνθήκες, δουλεύουμε και πιο χαμηλόμισθα. Οπότε, καμιά φορά και να θέλω να έχω ηθοποιούς σε κάποιους ρόλους δεν μπορώ να τους έχω. Δηλαδή, ο κος Μπεγνής δεν θα ερχόταν με τα λεφτά που προσφέρουμε εμείς. Ο κος Μπεγνής είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και είναι το καλύτερο παράδειγμα ενός ανθρώπου που ξεκίνησε χωρίς να έχει σπουδές στην υποκριτική και μια χαρά τα πήγε» ανέφερε συγκεκριμένα ο Ανδρέας Γεωργίου.

Μαλλιά κουβάρια Μπεγνής με Γεωργίου για τον Ντάνο! Σκληρή απάντηση του σκηνοθέτη…

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…